29

Анонимен

преди 2 месеца

Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите

28

Анонимен

преди 2 месеца

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

27

Анонимен

преди 2 месеца

Турският посланик дойде специално в парламента да подкрепи Пеевски, ако не си разбрал.

26

ПЕНКО

преди 2 месеца

ДАЛАВЕР АТАЛАЙ + Ду Пи Се - НА ДОГАН И МАНГИЗА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НАШ -ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТ--- -КАРАИБРАХИМ ЛЕОНЕ !?!?!?!?!?!?!?!?

25

vs

преди 2 месеца

Щом ЦСКА може, значи и вие го можете! ДПС Кърджали и ДПС 2024, и те така! Лесно е!

24

Кристи

преди 2 месеца

До сега ДПС държше и продължава да държи в ръцете си парите на държавата ни-чрез зам.министри във всички министерства, които отговарят за финансите и имотите на държавата.Нали имаха и отделно министерство-по бедствие и аварии, където се източиха много пари.Те искат да бъдат в изпълнителната власт, пак като зам.министри, зам.областни управители, но пред тях да стоят други и тези други да носят отговорност пред народа

23

красив

преди 2 месеца

ДПС не искаше да поеме властта и за това направиха този цирк. Те не искат да поемат отговорност, защото лесно получата милионите, за които говорят-чрез изпълнителната власт.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Милионери срещу милионери лесно забогатяли вече 30 години прибират

21

Анонимен

преди 2 месеца

АГАЛАЙ ЗАЩИТАВА БОГАТСТВАТА СИ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ХАХАХАХАХА

20

expert

преди 2 месеца

Пеевски ще трябва спешно да си търси нова партия за да остане в политиката, а ако спретне ДПС 2, то е ЯСНО че няма да има гласове да влезе в следващия апрламент и ще се нареди СЛЕД партиа МЕЧ! хахахаха, тогава ще го погнат ДПС със службите, щото ТЕ службите са на ДПС не на шиши..!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Шишьо е аут! Йес!! Каквото сам си направи, никой друг не можА да му направи!

18

Мда

преди 2 месеца

Борисов да го вземе в гербНали саси заедно

17

ама много къса

преди 2 месеца

памет имаме ! Шиши в канала ,на пържоли и т.н.,не че не е за там,но в случая е по-малкото зло! Само да припомня кой "разпределяше порциите",кой се обграждаше с"обръчи от фирми" ,кой колеше и бесеше, кой сваляше и бабуваше на правителства,отговора е един-Ахмед Доган! Падне ли Доган ще живне държавата!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще видим и от Гербб колко ДПСта ще изскочат!

15

Анонимен

преди 2 месеца

А бе младите ще останат с Пеевски надявайки се на бързо и лесно забогатяване в Парламента, а старите ще останат с Доган за да останат в парламента за да си запазят заграбеното. Ще има две ДПС1 и ДПС2.

14

Емигрант

преди 2 месеца

Ако Бг-прокуратурата иска да разследва корупция в момента има два кръга които са придобили милиони от България, МНОГО МИЛИОНИ, това са хората около ДОГАН в момента на които е раздал милиони както Луканов навремето куфарчета и тези около Пеевски които пък са станали милионери чрез неговите схеми за придобиване на държавни пари, а има и такива които са вземали и от двамата изобщо ДПС е ОПГ за крадене и купуване на гласове ! Прокуратурата се е снишила до под тревата за тази ОПГ !

13

1

преди 2 месеца

Рамадан Аталай ли е новият Доган?! Ако да, къде е старият.

12

Сопола и свинята са

преди 2 месеца

Двете лица на потурнаците в България! А алалай-балалай само по поръчка *** все още дори не знае какво прави в народното събрание освен да трупа суми както всеки стандартен ром! Алалайчо, парите и ибрикчийството няма да те направят човек и още сто мандата! Ако случайно заприличаш на човек, то туруците веднага ще се отрекат от теб, но няма такава опасност, генетично ти е заложено!

11

Емигрант

преди 2 месеца

В ДПС знаят всички корупционни"игри"на Пеевски с тях могат да го "шитнат",но се страхуват,че и той ЗНАЕ много и ще ги"ТОПНЕ",ако му посегнат по този начи ! Не е възможно САЩ и Врликобритания да знаят за корупционните му схеми,а ДПС-НЕ,все пак го избраха след на САЩ списъка?Защо засекрети Булгаргаз дължимата сума от Доган за ТЕЦ-Варна от 40 млн.лв.,съдии-изпълнители на толкова хора изземват имущество, да изземат на Доган за 40 млн.лв.,какво чакат?В ДРУГИТЕ сайтове писаха за тези пари,тук -НИЩО !

10

Анонимен

преди 2 месеца

Търсят се нови прасета за парламента. Живи илиМъртви. Може и в консерви. Докарайте няколко нови прасета.