56

Жмръц

преди 1 месец

Сякаш в Европа водопровода е един и същ :))))))))Всъщност,той е един и САЩ :))))

55

Анонимен

преди 1 месец

Тъжната истина е, че без пестициди нито настоящото, нито "бъдещите поколения" щяха да са възможни. Просто без индустриално земеделие няма храна за всички, има гладна смърт.

54

Скрит под листата

преди 1 месец

Всеки който си задава въпроса защо? Да чете протоколите на ционските мъдреци.

53

В САЩ Урсула

преди 1 месец

забраниха дейността на Монсанто, след като бяха съдени за причиняване на натравяния , смърт и плотихоа милиони глоби и обезщения ,но тук в Европа ги приехме , както и в Украйна, закупиха си земеделски земи и започнаха да ги засаждат със техни гмо семена . Дори г-жа Урсула тържествено оповести , че с решение на ЕК се удължава срока на гмо-произведени храни в Европа още няколко години, не помня точно. Вредни купени управи.

52

Груйо Михалов

преди 1 месец

Човека е един *** с претенцийки за интелект... Дори обиждаме истинските *** в случая...

51

Млади меринджейи

преди 1 месец

Младите меринджей мислят само за печалба. Нашите мутри заравят в недрата на родината хиляди тонове смет. меринджеийте в билниците пълнят опасните отпадаци в гаражи около болницата и гепят "таксите" за обезвреждане на отпадъците. На всякъде някакви нисши душици унищожават Земята за хартийки. Доле в Африка и Индокитай пък се множат бурно. Само една Нигерия след 25 години ще е с население колкото целия ЕС-само една държава баце.

50

Запознат

преди 1 месец

Ето го резултата от замърсяването... този химикал отива във всичко, в зеленчуците, плодовете, бирата, общо взето всичко с вода.... и води до доказани проблеми с репродуктивната система... най-слабото място на човечеството.

49

Анонимен

преди 1 месец

Кой пие вода, бе братче

48

Култура ми Янков

преди 1 месец

Според германски учени , които са доказали , че взети проби от тялото на мъртъвци от ковчези , в телата на труповете е извлечено голямо количество ПЛАСТМАСА , и телата от 25-30 г. , не се разлагат вече в гробовете !

47

Анонимен

преди 1 месец

Важното е че в САЩ , водата е чиста , а бях се притеснил !

46

Анонимен

преди 1 месец

Х-американците казаА :Това е нормално за Европа !

45

Анонимен

преди 1 месец

Лесно може да се замени със суфлонова киселина, така че не виждам каква е драмата

44

Анонимен

преди 1 месец

Мислих че ни тровят с храната , а то се оказа с водата . Това му харесвам най много на социализма , че имаше контрол над храните и водите , в пластмасови бутикли се продаваше само веро .

43

Я па я..!

преди 1 месец

Айдеее. Останахме и без хладилници и климатици както и без истински коли.

42

Анонимен

преди 1 месец

Зелените всичко знаят и разкриват на обществото, добро дело правят и хората трябва да се вслушват в тях. Химията е опасна за здравето, въпреки че и животът е химия. Само еко продукти, както е било преди около сто години и повече, чиста природа без химия. По добре назад към природата, за да има в бъдеще здрава природа.

41

malgiorno a tutti

преди 1 месец

До Анонимен 39: Дипротиум моноксид не е интересно... Протиева вода без тритий е просто изхабена вода... :)

40

Анонимен

преди 1 месец

Вие първо спрете да тровите българските граждани с арсен в хасковско. Аз не знам тези управници на Хасково не си ли спомнят, че се даваха смъртни присъди едно време за такива престъпления към народа

39

Анонимен

преди 1 месец

Освен това масово е замърсена с Дихидроген Монооксид. За този химикал почти нищо не пишат и цензурират всички изледвания за да не става достояние на обществото.

38

Масово

преди 1 месец

Хората са с разтрайство,повръщане и температура...,вирос?! Кой . Знае... самолетите хвърлят яко за дъжд и кой знае още за Кво. Лудите конспита излязаха прави за всичко,включително и аз!!!

37

Анонимен

преди 1 месец

Този химикал се ползва във всичко от хартиени опаковки,мине се през шампоани ,уреди за готвене ,хидравлични течности ,химикали за почистване и се стигне до производство на дрехи и обувки.Ползва се ит около 50 години и не виждам с какво ще го заменят.Незнанието е наслада казват някои..