207

Анонимен

преди 2 месеца

Ой, ой, ой -Китай съсипвал Запада Със стоките си за 1 лев ли ?

206

Анонимен

преди 2 месеца

Защото руснаците друго не могат Не могат като нормалните страни да направят една кола , компютър или телефон Могат да правят само бомби и да сеят смърт Русия е туморът на планетата Земя и трябва час по-скоро да бъде отрязан

205

Ха-ха

преди 2 месеца

Щом дори Русия се справя толкова добре,то представете си какво ще стане ако икономиката на Китай застане на военни релси!Но засега Китай мъдро оставя Русия да върши мръсната работа по съсипването на Запада,помагайки и минимално.Азиатска хитрост...

204

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Който разбира от икономика е наясно че това което е написано е вярно ясно към едно.И това е само началото.И няма как да се прави временно а е дългосрочен процес.Защото са похарчени много финанси за да се достигне тази голяма бройка Снаряди.И е нужно доста време да може да се върне инвестицията и да се излезе на печалба.Това означава че или ще започнат война със друга съседна на Русия Страна.Или ще върне на Северна Корея взетите на заем снаряди?

203

Всяка

преди 2 месеца

Копейка с руски телевизор, хладилник, кола, прахосмукачка, печка и прочее...честито на печелившите. Рубльов

202

Тва могат

преди 2 месеца

Тва правят.

201

Анонимен

преди 2 месеца

3yй за 3еля, оле!

200

НЕРАЗБРАЛ Глупак

преди 2 месеца

До 198 НЕРАЗБРАЛ Русия произвежда снаряди с главозамайваща скорост КЪДЕ Е НОВИНАТА ??? РУСИЯ ОСВЕН ОРЪЖИЯ , ОЛИГАРСИ И ПУТИН КВО ДРУГО ПРОИЗВЕЖДА ????. . . . . . . Ракети, спътници, GPS (на руски ГЛОНАС), пшеница, пилешко (най-големия производител), транспортни средства имат и вече микроелектроника иде. А ти с какво можеш да се похвалиш, подмяна на чаршафи или логистика на ястия по морето!

199

до 192

преди 2 месеца

Що ти в Бг тостери правиш ли?я кажи какво се произвежда в бг...освен де...били де...за какво ти е да произвеждаш тостер когато китаеца ти го произвежда за жълти стотинки...ти какво си мислиш че някой на запад произвежда тостери...видяхме по време на пандемията коли не могат да сглобят тъй като частите се правят в китай..

198

Анонимен

преди 2 месеца

Не се сравнявайте с руските..Там и децата ще ви смачкат със своето, Ррраааааа.

197

Анонимен

преди 2 месеца

Може - произвежда! Колониалният псевдодемократичен запад левашки обърка сметките по отношение на Русия

196

Някой

преди 2 месеца

Нарастващо производство на снаряди - чудесно. По голямо износване на цевите и проиводственото оборудване. Машините са западни, нямат китайски аналози. По-големи разходи, по-големи данъци. По-малки приходи - Газпром на загуба. Война до разорение - чудесно.

195

МЕНЕ МЕ УСТРОЙВА

преди 2 месеца

"съветски" тип военно положение ТО ЗАТОВА СССР РУХНА ....СЕГА ВЪРВЯТ ПО СЪЩИЯ ПЪТ. СЛЕДВАЩАТА СВЕТОВНА ВОЙНА АКО ГИ ИМА ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ПРАШКИ..

194

НЕРАЗБРАЛ

преди 2 месеца

Русия произвежда снаряди с главозамайваща скорост КЪДЕ Е НОВИНАТА ??? РУСИЯ ОСВЕН ОРЪЖИЯ , ОЛИГАРСИ И ПУТИН КВО ДРУГО ПРОИЗВЕЖДА ????

193

Анонимен

преди 2 месеца

Чудя се има ли останал жив русофил да ги поканим на разплод и деликатно обладаване от наша страна съм тях , всички да обещая че ще бъдат нежни и няма да им порнат цваитера от един път , трябва да си ги пазим за да си ги ползваме за опазване на жилата

192

Анонимен

преди 2 месеца

Лично бих ги пуснал върху детска градина пълна от вътре със утаиката на кълбото земно а именно в Москва

191

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Ама блатниците стигнаха ли до Берлин или още пълнят ефира с мнения за цената на краставицата във Вашингтон?

190

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв е изводът , видите ли Руснак се пребива във името на нашата чиста и свята република

189

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Ами виж къде е на картата България. Според теб Запад ли сме?

188

КаскетЯ

преди 2 месеца

А тостер кога?