55

провинция

преди 1 месец

Много сте "експертни", ще подкрепяте "Възраждане" за референдум срещи развитието на България да не влезем в Еврозоната.Никой родолюбец българин който желае просперитет за държавата на следващите избори няма да гласува за вас.Каквито са Възраждане такива сте и вие.Ще искате да ни сменяте лева с рубли и копейки.

54

Капитанът

преди 1 месец

Целта на Славчо е да прибере поне един милиард,от участието си във властта, да стане съсобственик със Пеевски на нова телевизия и да сложи свой човек за управител на БНБ за да може да му изпере мръс*ните пари в офшорката Барбадос.

53

Анонимен

преди 1 месец

Измежду вашите експерти има ли продавачи на шнорхели? Питам, за да знам в кой бизнес да се пренасоча.

52

Анонимен

преди 1 месец

"Трусовете в ДПС ще отекнат и в ГЕРБ /ББ не случайно го няма в медиите тези дни/ и в другите партии, особено в онези, в които Пеевски е пуснал пипалата си."Да бе МНОГО интересно, къде в последните дни се затри Славуци, нито той, нито Тошко африкански не се появяват в сайтовете да се изказват дълбокомислено, както беше преди 2-3 седмици. Всеки ден Славито или Тоше им пускаха снимки в електронните медии със съответните умотворения. Имам чувството, че Славчо си е дал снимката на заем за да му я ползват, когато някой реши да напише нещо срещу ПП ДБ или някой друг в замвисимост от поръчката

51

до 57

преди 1 месец

На Банкянския крадец му изтече мандата. Никой не го е свалил. Изгуби властта на редовни парламентарни избори. И точно ИТН са тези, които развалиха редовни избрано правителство. Първото, е което ГЕРБ и ДПС не участваха.

50

Анонимен

преди 1 месец

Тия сега с Доган ли са или с Пеевски. Шефовете им се скараха нещо. Не могат да поделят баницата

49

Майорс

преди 1 месец

Жалко Чорбанов , уж сте срещу олигархията , а те платиха протестите о свалиха законния кабинет на Борисов и подпомогнаха вашата партия! Тогава защо коментираш другите и всички се кълнете че искате кабинет , но дойде ли време за подкрепа нищо не правите!

48

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

А къде бяха , когато излъгахте Суверена първия път.И като Голямото Дпс се раьцепи как ще окаже влияние това на малкото дпс

47

Анонимен

преди 1 месец

Имат експерти по чалга, по вулгарна халтура, по плавници, по шнорхели и по плагиатство! Това са им експертите на ИТН!

46

Анонимен

преди 1 месец

Не ни трябват експерти, а хора с визия за бъдещето. Някакви временни, които да не поемат отговорност за последствията-мерси.

45

Анонимен

преди 1 месец

Например виден експерт по кражби и обири на живи и умрели може да ви бъде Черепа

44

Тошко

преди 1 месец

Дойде. имейл от Слави, да подкрепим Възраждане! Групата е единна!

43

Анонимен

преди 1 месец

Искам оставката на почетния!

42

Експерт

преди 1 месец

Българската ковид ваксина е почти готова!

41

Анонимен

преди 1 месец

Къде ги криете?

40

Имали експерти

преди 1 месец

Имахте и мнозинство и какво от това?!

39

Алекс

преди 1 месец

ИТН не можаха да съставят правителство,когато спечелиха изборите.Сега,когато са шеста сила,ще успеят.А дано,ама надали.Чорбанов се надява пак да извърти някоя далавера като с ваксината за КОВИД.

38

Анонимен

преди 1 месец

товачка е голям експерт, спомогна за увеличаване на антиваксарите.

37

Анонимен

преди 1 месец

Всеки вика, експертен кабинет, но с нашите експерти. С вашите нестава. Елементарни кукички. На есен с песен и шараните ще се ловят пак, на голи куки.

36

Анонимен

преди 1 месец

Професор Чорбаров :)))