71

Анонимен

преди 1 месец

А Главоча педерунгелев няма ли, кой да му обясни, че пенделският му *** не е сложен там затова да което го ползва.

70

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме на южния фланг не ни тикайте срещу Русия ако обичате. Можеме да участваме с кеф в смазването на Турция,ако ни нападне.

69

Анонимен

преди 1 месец

Главоча може да е сред първите разстреляни мър**, когато настане време разделно.

68

Анонимен

преди 1 месец

Не знам българите как не ги притеснява това, че Гламчев е подписал "неотменният път на България към НАТИ!". Това, ако не ви плаши, не знам какво... да не говорим, че всичко друго е засекретено и не е ясно още колко поразии и "ангажименти" сме поели.

67

Анонимен

преди 1 месец

Страховитият българки флот ще потопи всичко руско плуващо в Черно море. Ще започне с рускините в Поморие, като се надява основно на мъртвото вълнение.

66

Обективен

преди 1 месец

Мумията, Гонзо и Гаргамел ... 3 в 1.

65

Анонимен

преди 1 месец

Ккакъв "източен фланг" го гони този?? На Грубер от ГеССтапо ли се има? Много неадекватен индивид! Чудя се как може да стои повече от 2 месеца. Това е напълно съсипващо за имиджа на страната ни и ще има дългосрочни последствия.

64

емо

преди 1 месец

на димитър главчев как не му омръзна да прави чупки в кръста спрямо борисов и евро-атлантическите господари и да поема ангажименти, изпълнението на които не зависи от него. а на българофоба - евроатлантик под номер 69 ще кажа, че българия не е русофилска дупка, а страна, получила държавността си от русия, която е изградила държавните институции и ни е оставила да се развиваме. затова сме й признателни.

63

баба мара

преди 1 месец

не искаме ключова роля искаме референдум за нато и ес искаме мир и разбирателствопо света и всичко това без нато и сащ те са световното зло и ние нямаме с тях никакваработа

62

Анонимен

преди 1 месец

Дано затрият тая русофилска дупка, дето и вика България

61

Анонимен

преди 1 месец

Путараната ще вземе един американски кол в г.. . Заслужил си го е

60

Анонимен

преди 1 месец

*** ще яде дървото, тоя *** долен

59

Анонимен

преди 1 месец

Бил се срещал със Зеленски само дето нито Зеленски е легитимен президент в момента с отдавна изтекъл мандат нито Главоча става за премиер че даже и за външен. Такива са на мутрата избраниците никой не е по умен от него а знаем той какъв мозък е.Защо не попита Главчо Байдън знае ли в коя част от света се намира България?

58

другия гробар на БГ

преди 1 месец

И този изтъргува България и българите. Няма по-*** народ от българсия. Склонили сме глава и все едно не виждаме казана с врящата отрова, в който ще ни натикат всички. Поне заради децата си трябваше да се изправим с камъни. брадви, огън и оръжие срещу у родите в Народното събрание. Срам и позор пред децата ни, пред историята ни.

57

анонимен

преди 1 месец

и каква ключова роля имаме с магарешки каручки и прашки...

56

Главанака

преди 1 месец

Фащам бас,че дъртия памперс Джо точно след 10 секунди е забравил за нашето гов.едо. Ама и главанака е много грозен бе. Мъчи се да бъде любезно ухилен,ама гримаса на куче-поми.ар,как може да изглежда достойно? По ми прилича на Шибек готов за Св.ир.ka ха ха ха....

55

на глаФчев

преди 1 месец

са му връчили списъкът със задачите които трябва да изпълни, естествено всичките в наша вреда ама иначе си друго да те потупат по наведената гърбина, нали послушно куче.

54

тримата глупаци

преди 1 месец

чудя се кой от тях е по, по , най.

53

абе

преди 1 месец

интересно ми е как ще накарат народа да се бие за украинските бандити...ами той ще хване гората, партизанлък, хайдутлук....

52

Анонимен

преди 1 месец

Като ци рей между бузите мяза