91

ПЕНКО

преди 1 месец

КАКВА ПОЛЬСКА АРМИЯ БЕ --- В ИРАК ЗАГИНАХА НАШИТЕ ВОЙНИЦИ ПОД ПОЛЬСКО КОМАНДВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

90

Анонимен

преди 1 месец

Куку-ла какво да каже, нещо смислено ли. Щом ще воюват и нападат някого първо да напуснат НАТО за да не ни замесват в постановките си.

89

Анонимен

преди 1 месец

До Дядо Йоцо 85. Странно нападение е това, дядо Йоцо, не мислиш ли? Щом ще си припомняме, нека си припомним и колко жертви даде СССР, за да освободи Полша от германците, и колко земя и подари при това. Защо Сталин не остави Полша за себе си, странно нали? Цялата беше в ръцете му. Нека си припомним, също така, че преди това Германия, заедно с Полша, нападнаха Чехословакия. Това не го ли знаеше?

88

Полша ще изчезнте

преди 1 месец

Полша влага огромни средства във войска и ПВО щит, но руските хиперзвукови ракети ще минат като нож в масло......... за 15 минути цялата им скъпа армия ще е само радиоактивен прах.

87

Анонимен

преди 1 месец

Малейй, и тез какъв бой ще изядат...че и другите мераклии

86

мафиот

преди 1 месец

Ако продължават така управлявящите в Полша нищо чудно на територията и да се случи първият и единствен в тази война тактически ядрен удар,два пъти Полша е давана курбан от договорки между приятели и врагове на държавата!В Полша главите на управляващите са НЕСИМЕТРИЧНИ!

85

Анонимен

преди 1 месец

Използвана е думата "неасиметричен". Такава дума като "неасиметрия" няма

84

Анонимен

преди 1 месец

Демек те се готвят да нападнат Русия защото тя нвма да го направи. Тя не иска Нато на границите си но и обратното Нато не я иска. Полюа не иска Русия и си проси боя. То не е каквото искаш а каквото сам си направиш.

83

Анонимен

преди 1 месец

Несиметричен конфликт ще рече че страните от Нато са несиметрично повече въоръжени и по многобройни от Русия и ако я нападнат лошо става защото тя води пълномащабна война в украйна.Но това не е вярно .

82

Анонимен

преди 1 месец

С две думи Полша няма да бъде нападана но се готви тя да напада защото от нейните летища ако излитат еФки това си е участие. Иначе доброволците им ги избиха яко кучета.

81

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще рече "неасиметричен тип конфликт", който в същото време е пълномащабен?

80

Факт

преди 1 месец

Полша може да има 300 хил.армия до 2027 или по-рано, но тази армия само при един ядрен удар ще бъде пратена при "приятелчето" им Степан Бандера.

79

Запознат

преди 1 месец

Само една страна от НАТО, като Полша, е достатъчна да смаже "втарая армия в мире", а дребния диктатор се репчи на цялото НАТО. Проста да падладееш!?!?За това ли официално САЩ заявяват, че при никакви обстоятелства няма да влязат пряко в конфликт с Русия? Жалко,.че има такива *** които дори не разбират колко е опасно да си играеш с мечката. Украйна от 45млн. стана 30 за две години. Дали са фира и просто Путин не иска да прави хуманитарна катастрофа в Киев защото така и така си постига целите

78

Анонимен

преди 1 месец

Охоооооо, новините от срещата почнаха да пристигат. кога ще мъцнат за новините у нас ;)

77

До 85

преди 1 месец

А кажи какво е правил Бандера на поляците? Това го няма в украинските учебници.

76

Анонимен

преди 1 месец

"Чета ви простотиите и ви се радвам. До ушите сте в *** a kak лаете. Няма и няма да има по-пpоcт народ от вашия. Вижте саме кой ви управлява. Нещастници"Кой ни управлява ве мишкар? Всички видяха как Урсула фон дер Лайен подкрепя Бойко престъпника и фалшивите избори на които никой нормален българин не гласува. Хората не са виновни, че след големите очаквания и борба т.нар. демокрация, западен свят и модел се оказа единствено брутален капитализъм, морален провал и тотална деградация на обществото

75

Анонимен

преди 1 месец

Полша още си смята загубите от втората световна и иска пари от Германия. Тези хора знаят само да искат пари и все пари са им в главите. ЕС наля милярди в тяхната държава, но поне оправиха пътната инфраструктура и железниците за разлика от нас. Въпреки това си остават въшки и все още получават ниски заплати и ходят из цял свят да чистят на западняците ***. Виновен естествено за тях винаги е комунизма. Путин им е виновен, че за десетки години демокрация и ЕС всяка година хиляди емигрират.

74

Дядо Йоцо

преди 1 месец

До zulu Хитле и Сталин, нека да не зябравяме. СССР и Германия нападат Полша като съюзници, но това го нямаше в комунистическите учебници, нали.

73

zulu

преди 1 месец

До Анонимен-Да бе та затова хитлер ги смачка за 20 дена.

72

gaga

преди 1 месец

До Мечо-Русиа само ако придне,полските кобиетки сте са в луната.