21

До 5

преди 1 месец

Рашковцете отдавна започнаха евакуация от Крим.

20

нов абонат

преди 2 месеца

Днес 14.07.2024 г.,не мога да скрия възхищението си от смелостта,решителността и себеотдаването на израелския народ.Те единствени познават света на исляма,и мюсюлманския нечовешки манталитет.Безотказно ликвидиране на арабските мюсюлмански терористи-детеубийци.Евреите отлично знаят,че арабати не са способни на преговори.Те-арабите,единствено са способни да убиват беззащитни деца,жени,възрастни хора.Да се поучим от евреите,в борбата с мюсюлманския тероризъм.Браво господа евреи!

19

Българинъ

преди 2 месеца

На 6-ти Окт. бе тихо и мирно, без един евреин в Газа, без една "невинна" жертва. Навечерието на мирен договор между Израел и Саудитите беше. За да осуетят мира, Хамас нападнаха Израел от Газа - хиляди заклаха, стотици отвлякоха. Оттогава ядат заслужен и непропорционален бой. За предаденото доверие и зверската непровокирана атака, ги чакат години на отстрел и музикални столчета на евакуации.Гордо и твърдо до Израел!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Етническо прочистване... Няма какво повече да се каже.

17

Гай Баньо

преди 2 месеца

Питайте палестинците, какви заплати получават в Израел и защо не ги пускат в другите арабски държави. Целият близък изток си мечтае Газа да потъне в морето. И докато ги гледате как се карат и плашат едни други евреите, богатите арабски държави и по-бедните арабски държави зад думите има едно перфектно разбирателство между тях, че всички тези милиони палестинци трябва да отидат в Европа в даден момент.

16

д-р костурков

преди 2 месеца

Еврейнофиле, идвай да те лекувам на четвърти километър, че не знам от къде си, ама ти личи .... датенееба уклеснико смърънгясън

15

Биполярен транзистор

преди 2 месеца

Египтяните и Йорданците чакат с танковете някой да опита да се евакуира към техните държави. Арабска солидарност, какво да ги правиш. Няма да коментирам тия с километричните небостъргачи дето на палестинците им стискат палци от далеч и им се усмихват докато всяка помощ за Палестина идва от САЩ и Европа. Така че това там не е точно евакуация, а разместване.

14

Анонимен

преди 2 месеца

ОСВИЕНЦИМ И ДАХАУ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗРОДЯТ

13

Анонимен

преди 2 месеца

прекомерните претенции са психическо увреждане. А освен акции за изтребление на евреите по света е имало и все още има покитики за изтребление на други народи. Например, когато англичаните отиват в Австралия, там е имало повече от 2 милиона души. Огромна част са ликвидирани. Първите концлагери са в Южна Африка.Отделно нацистите (немци и бандеровци), палили стотици беларуски села, отделно блокадата на Ленинград (за която не желаят да си спомнят), отделно Китай.....

12

Анонимен

преди 2 месеца

Докато в България съвсем неглижираме религионото образование, светът, ние включително, сме въвлечени в неспирни военни конфликти, причиняващи огромни нещастия, именно на религиозна основа. Неслучайно евреите държат да казват Държавата Израел, а не само Израел, защото историческите реалности са различни. Но възпитанието, че са избран от Бога народ и Бог им е отредил еди коя си "особено богата земя с добре укрепени градове", както и да властват над останалите, е основа на еврейското възпитание.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Да се спасяват в Русия

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не беше Турция и турският народ, който са наистина цивилизовани и се опитват да цивилизоват мюсюлманите, още щяха да яздят камили.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Урките още малко ше потърсят колхозниците и ше ги призоват и те да се евакуират от пРосията

8

християнин

преди 2 месеца

Избиването на животните-араби-мюсюлмански терористи,е първостепенна задача.Детеубийците-палестинци нямат право на живот.

7

българина

преди 2 месеца

идва време евреите да се евакуират от израел.....

6

681

преди 2 месеца

Защо трябва палестинците трябва да напускат родината си?Защото едни световни *** трябва да бъдат ликкквидирани и заааличени до крак от лицето на земята!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците да призоват укрите да се евакуират от Укрия. :-)

4

Анонимен

преди 2 месеца

Кривоносите колко болници и училища сринаха и колко деца загинаха в следствие на свинщините на Израел?

3

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Разбира се това е " полткорекния геницид". Нали така

2

дедо от село

преди 2 месеца

Наглите евреи !Крадци на територия и никой не смее да ги спре!