392

Анонимен

преди 2 месеца

Г 7 ИМА ПО-МАЛЪК БВП ОТ БРИКС. А ВИЕ СИ ВЕРВАЙТЕ ЧЕ СВЕТЪТ Е СЪЩИЯ.

391

Анонимен

преди 2 месеца

Требе да ни набутат в еврозоната щото такива като въпросния да ни се разпореждат с повечко от бюджета на ползу роду хахахаха. Помнете ни думата как ще ни скочи външния дълг след влизането.- ПРОСС НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

390

Анонимен

преди 2 месеца

До 395 Е как няма да има отлив като вечеря за 1 (един човек) вече е 50 евро и чужденците бягат от скъпотията там. за местните да не говорим.... страховита тесла е еврото!!! А като добавим и манталитета на нашенските търгаши, ще трябва да я караме на саморъчно набрани киселец и коприва като ни го натресат.

389

Анонимен

преди 2 месеца

Никакъв референдум! Да влизаме по-бързо в еврозоната. А който има левове в буркани и дюшеци да му прави сметката. Не е много удобно да ходиш с торби да обменяш левове за евро.

388

Анонимен

преди 2 месеца

В Хърватия плачат хората от скъпотията свързана с приемането на еврото! Има отлив на туристи!

387

Анонимен

преди 2 месеца

Референдум ще има!

386

Караибрахим

преди 2 месеца

Откраднатите пари от Делян Пеевски са в евро затова иска да се приеме еврото за да узакони откраднатите пари

385

Много елементарно

преди 2 месеца

Българите мислите, че сме едни нижещи тютюн баби и дядовци с такета, които мислят първосигнално. А щом е Ахмед нашия ок, а щом е Делян, тогава не. Междувременно, турците не ни е еня. Видяхме какво правят Доган и кръга около него толкова години. Първо, нищо за да накаже виновниците за възродителния, нищо за хората по места, единствено и само техния рахат. И сега, анализатори и разбирачи, които не са говорили с кьорав турчин, предсказват как всички вкупом застават за някакъв изолирал се бивш лидер

384

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм за излизането ни от ЕС и Нато освен че съм против еврото.

383

Анонимен

преди 2 месеца

Еничарите като Пеевски свършват винаги по един начин - с много бъзе и коприва.

382

Анонимен

преди 2 месеца

Коледа по никое време.

381

Анонимен

преди 2 месеца

Продажник долен. Нищо българско няма в тоя плондер.

380

До ГЕРБ-СДС,ДПС,ППДБ

преди 2 месеца

Вие и вашето Евро вървете на майната си Не разбрахте ли че хората казаха НЕ на Еврото още преди да се появи партията Възраждане на д-р Костадин Костадинов

379

Toni Ivanov

преди 2 месеца

Първо прасчо не е председател,а СЪПРЕДСЕДАТЕЛ на ДПС. Този който е "намагнитен" за корупция,щял да бъде "евроатлантик" и да вкарва България в еврозоната боже,боже опази ни от такъв "евроатлантик". Най-големия дерибей в България щял да се бори с дерибеите. Другия съпредседател на ДПС да направи събиране на изпълнителното бюро и да изключат Пеевски от ДПС.Този шо...пар съвсем се оля. Време е да стане господин "НИКОЙ".

378

Анонимен

преди 2 месеца

Делян ще обяви воина на Русия по заповед на господарите му зад океана .Това е алченБоклук

377

Анонимен

преди 2 месеца

Меди Доган - грешка, не е турчин. Ром, турчеещ се. От същия етнос са и други лица от "турската" - реално ромската му партия ДПС. /Непотвърдена информация/ Доган - името му е Аамет Исмаил, е законен син на цингурел от с. Пчеларово - Добричко. Ладо.

376

Анонимен

преди 2 месеца

Ние помежду си - (набивaни на кoл Българи от Османците и останали живи под името Турци) и (Българи Ковбои останали живи след изземване на земите ни и натиквани в Концлагерите на СССР под името Кулаци и за да останем живи станали Комунисти) проблеми нямаме. Проблеми имаме с Политиците от всички партии и рaси - Оказали се пeндерунгаси. Затуй демокрацията родна, толкова години е бeзплодна! Ми те днеска Едни Политици си търкат пoдметките. Други си оправят смeтките!

375

Анонимен

преди 2 месеца

Българи, нека подкрепим Делян, защото той е българин, а не гнусен тюрк като Доган.

374

Доган

преди 2 месеца

Поиска оставката на шиши , птасето ще свърши печено в зеле !

373

Анонимен

преди 2 месеца

Попитали един овчaр, който пясял qвцe и кози по балкана: Могат ли да се правят мозъчни операции на политиците онаследили комунистическите и султански правила за хвърляне на гвоздей по Българската земя? Изключено, никой хирург не се занимава с премахване на чуковете в главите на политиците, за търсене на гвоздеите, хвърлени от тях по земята и забиване по чyтурите на българите! Спасението е в Козиат Рог и изпускане на стaдото извън кoшарата на комунизма = османизма!