57

Анонимен

преди 1 месец

Платеният рушки трошляк все не улучва правилната страна на триъгълника и се движи по хипотенузата. Хааа насам,ха натам. Хипотенузите се трошат най лесно.))))

56

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия е магнит за американски и натовски бомби , включително и с обеднен уран . Разказаха ги като страна и икономика 1999 . За какъв руски империализъм може да става дума . От обединения уран северозападна България още си тегли последствията . Май по за втори фронт срещу Русия иде реч . Неуспехите с Грузия и прословутия американски закон за чуждите агенти неставащ за грузинската нация трябва да посеятразкол другаде .

55

бг

преди 1 месец

Сърбите получиха наай-модерните руски танкове и много друго оръжие преди нуколко години -Как минаха приз българия само Буци знае.В сръбската скупщиня се чертаят карти в които сърбия стига до черно море.Идеята да навлезат от запад към София от от изток да направят десант руснаците кто за тази цел създават руско предмостие по краайбрежните селища.И особено на устието на Камчия -любимо място за руски десант И това ще е краят на България-мечтата на русоофилите.

54

емо

преди 1 месец

а българия привлича американския импершиализъм

53

Анонимен

преди 1 месец

откриване на втори фронт срещу Русия, в Грузия не стана, на Армения не и стигат силиците, Косово?

52

Анонимен

преди 1 месец

до 9, между другото, сред новите назначения на Патриарха няма нито един учил в Гърция, всички са учили в Българската духовна академия

51

Олимпий Панов

преди 1 месец

Да и В Ирак имаше ядрено оръжие.Питайте ония с епруветката той ще подтвърди!Не е лесно да мислиш когато си военен,ама хич!

50

Уесли

преди 1 месец

Как си позволява руският империализъм да мисли дори за нещо, което е от малкото липсващо в джоба на глобалния щатски иммпериализъм?!

49

Анонимен

преди 1 месец

България пък е магнит за национални предатели и продажници. Царе сме да загърбим националните си интереси и да изпълняваме заповедите на сащ и ЕС.

48

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците залагат на куц кон на Балканите. Българите във всичко са по-добри от сърбите. Руснаците това също го знаят и се пръскат от яд в момента, защото Българите е в НАТО и ЕС. Иначе Путин много повече предпочита да работи с българи, отколкото със сърби. Парадоксалното е, че чисто културно българите сме много по-близо до руснаците, отколкото сърбите. Сърбите "обичат" Русия много лицемерно. Всъщност сърбите са лицемерни във всичко.

47

Анонимен

преди 1 месец

По какъв начин Путин ще им праща оръжие? Ще го телепортира ли?

46

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия си работи против нас открай време. Дълги години зомбираше македонците да ни мразат. Сега прекарва нелегални емигранти от Третия свят и ги напусква по европейските държави. Брюксел пък ги връща на нас, щото на тях няма как. Затова, като хванем мигранти, не трябва да ги пращаме в бежански лагери, а да ги пускаме на воля в Сърбия. Тя ти вкарва 20 мигранти, ти и вкарай 200. Путин да си мобилизира, като иска. .

45

Србе

преди 1 месец

Признайте си, какво ви обеща Путин, от България?

44

Анонимен

преди 1 месец

Даже албанците взеха Сърбия за мезе. Великият шовинизъм на малката държавичка.

43

Гледам

преди 1 месец

Освен Камчия, и Ниш се включи в лайковете!

42

СЪРДЕЧНА ПРЕПОРЪКА

преди 1 месец

Най-чистосърдечно бих ви препоръчал книгата на Анри Пози /''Войната се връща''/ за да разберете повече за ПАНСЪРБИЗМА'' и отношението му към българите. Може и чрез ''Моята библиотека'' в интернет

41

До Булекзит

преди 1 месец

Искаш, да не може да излизаме от България ли? Да ти работим за 2 лева?

40

Анонимен

преди 1 месец

Пендосия и ЕС са най-пропадналити държави във света, заклети вредители на българите.

39

Осмокласник

преди 1 месец

Термина,, Империя на злото", за кого се отнася?

38

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия да си гледа работата. Тя не е член на НАТО. Оградена е от натовски държави обаче:)))