29

Охотник

преди 1 месец

Господин Симеонов. Богатите държави правят нужните крачки. Всяка държава с интелигентно население, е с намаляващо такова. Кога жителите на бедните държави, ще спрат да се множат? Като насекоми! За да имат децата им качествен живот. Или да не горят всичко възможно, за осветление, готвене и отопление. Дали ниско образованието население, на планетата се интересува, какви поражения нанася? Не! Защото богатите замърсяват за пари, а бедните да оцелеят. И кой е невинния да питам аз?

28

Реалист

преди 1 месец

Ако някой иска да опита нещо срещу затоплянето е да кастрира Индия, Китай, Индонезия, Африка че и част от Южна Америка, а в останалия свят да се забрани производството на стоки които "остаряват" планирано и не могат да бъдат поправяни. Всичко друго е бpъщoлeвене на rлynaви xиnитa и мoшeници.

27

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни очаква, ако не противодействаме на глобалното затопляне? Нищо. Европа не може да противодейства на никакви глобални затопляния. Китай и Индия плюс САЩ правят над 70% от световното замърсяване. Ние и да спрем - никаква разлика. Никой друг не е луд да повярва на тия бръщолевения и да спре.

26

Анонимен

преди 1 месец

Когато не правиш разлика между локален и глобален климат получаваш коментари като тия тук.

25

Сатир

преди 1 месец

. Затопляне с 3 градуса, каквото се очаква в края на века, може да доведе до доста драматични промени", заяви атмосферният физик Валентин Симеонов в "България сутрин". - До адиота физик, как се държи слънцето в момента. Май му казва, какво си мислиш ти мъничък физик!?!?

24

Реалист

преди 1 месец

"Физикът" roвнopи rлynocти, като естествено се надява да излъже "по-богатата част от обществото" щото от бендите няма какво да се оскубе, а от богатите все ще се намерят rлynци които ще платят.

23

Анонимен

преди 1 месец

Еее, ден на зелената АГЕНДА, че-рве-ните чини с идеите ще са доволни и с пълни джобове, владеят света, перки и панелки още ще се купуват.:))

22

Екотероризъм

преди 1 месец

Тъкмо днес гледах видео на един от малкото наистина загрижени за природата австралийци - описваше проект за набучване на хиляди перки в малкото останали недокоснати гори в хълмовете на Куинсленд. Пълна съсипия в райони, които би трябвало да са обявени за национални паркове, в името на "въгледродно неутралните" абсурди на някакви корумпирани политици и невежи фанатични активистчета. За да се борят с климата като прасе с тиква тези са готови да превърнат и цялата планета в пустиня.

21

Интересно

преди 1 месец

Ако всеки направи своята малка крачка, а климатът продължи да се сдухва, тогава какво ще говорите?

20

Айде и тоя

преди 1 месец

Колко ти платиха т.нар. Зелени активисти? Ще спираме ли двигателите с вътрешно горене? Не мисля. :)

19

паника смут

преди 1 месец

Такива летни жеги се въртят циклично на 10-15години. Старите хора помним! Не шашкайте младите!

18

Анонимен

преди 1 месец

Тоя не са му спуснали най-новите зелени инструкции.Горите са вредни и трябва да ги сечем та да има място за вятърни перки и слънчеви панели.Климата на земята е динамичен има периоди на затопляне и застудяване,зелените *** със същия успех могат да се борят със въртенето на Земята.

17

ОЩЕ КОЛКО ДНЕС?

преди 1 месец

Още колко ПРОПАГАНДА да чакаме за днес с такива "статии"?

16

Доктор ох боли в г.з

преди 1 месец

Един атом в Индия, един в Китай и готово.

15

Ко?

преди 1 месец

Сериозно ли този е физик? Я да ми обясни как пък точно топлина от земята се разсейва в космоса!

14

Анонимен

преди 1 месец

Ами няма време, АГЕНДА 2030.:))

13

Анонимен

преди 1 месец

Е малко хи-ия и бури и снежни виелици са на лице, не е страшно.:))

12

Анонимен

преди 1 месец

Нивите ми зимата са мочурища, а лятото са като савана/пустиня. Квото такова.

11

Анонимен

преди 1 месец

Не го увъртайте, ами кажете направо с колко ще вдигнете еко данъците.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не знам, но светът не върви на добре