72

Анонимен

преди 1 месец

Британският аскер е дал богу дух в склада с доставените току що ракети . Айде сега събирайте пак 80 милиарда за помощи на некадърните хохли

71

Анонимен

преди 1 месец

Както казаха Израел и САЩ: Война е, страдат и цивилните. Не можем да предотвратим цивилните жертви.

70

Анонимен

преди 1 месец

Украинските пристанища изчезнаха, като. на баба му мен

69

Анонимен

преди 1 месец

Русия наесен изкарва ФАБ 5000 .При попадение над 100 укри ще се изпаряват.

68

Анонимен

преди 1 месец

Като им потопиха на руснаците флота, айди сега и украинците да нямат! Не са xyu теа работи!

67

емо

преди 1 месец

русофобската пропаганда на подобни български сайтове си действа и промива елементарни мозъци, каквито са на част от коментиралите статията. в пристанището на Одеса е обстрелвана военна инфраструктура, както навсякъде в украйна. и тъй като от създаването си Одеса е руски град, окупатори в него са украинците, които скоро ще бъдат изгонени оттам.

66

Боби

преди 1 месец

До 82 ОМБр "Всички знаем,че руските неможачи им се иска да изстрелват по сто ракети на ден,но това го могат само американцитите!" Статистиката сочи че Су-34 носещи от една ФАБ 3000 през 3 ФАБ 1500 или 4 ФАБ 500 или 8 ФАБ 250 средно на ден се хвърлят от 200 до 500 боеприпаса от тези видове. Тези боеприпаси значителни загуби причиняват на ВСУ. А искаш още и по 100 ракети...

65

Боби

преди 1 месец

До 82 ОМБр На КИЕВСКИТЕ кретеноиди дали им е гадно след,като гледат безброй клипове в Телеграм как при взрив на поредния ФАБ как умират безславно и в агония разпарчетосани в украинските полета!?

64

82 ОМБр

преди 1 месец

На руските кретеноиди дали им е гадно след,като гледат безброй клипове в"Х" как умират безславно в агония разпарчетосани в украинските полета!? А в неделя е финала на европейския футболен карнавал;))) Слава убийците на окупатори!

63

Grr

преди 1 месец

Очаквам статя да опровергае руската версия за болницата. По-точно да кажат как Русия лъже

62

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно, там се разтоварват оръжейни доставки

61

Анонимен

преди 1 месец

Това амаериканското ПВО и *** за зеле не става от него. Как пък веднъж ненаписахте, че е свалило ракетите

60

Анонимен

преди 1 месец

Не, в грешка сте. Украйна атакува Одеса с ракети - мара говорителката се закле по руската телевизия и песков потвърди по телефона. Русия изобщо не е нападала Украйна - това са евроатлантически лъжи. Това ако бяха руски ракети, щеше да има цунами от Варна до Обзор. Напротив Нато нападна русия и сега се бият пред стените на кремъл, а другарят Путин лично стреля с базука по нацистите. Ако не вярвате, слушайте какво ви казва другарят Медведев, ако не е загинал вече .... от пиене.

59

82 ОМБр

преди 1 месец

Всички знаем,че руските неможачи им се иска да изстрелват по сто ракети на ден,но това го могат само американцитите! Смърт за окупатора!

58

FMC

преди 1 месец

А безаналоговата US ПВО спа ли?

57

до 57

преди 1 месец

Теб такъв бавноразвиващ как те отгледаха , брато

56

Анонимен

преди 1 месец

Болницата в Киев е като 11 септември в САЩ. Само *** ще повярва, че под носа на ЦРУ шепа брадати, дето се учат да карат самолети и да правят бомби, ще събарят небостъргачи. В Сирия беше същото , Асад все болници атакуване, после измамите лъснаха. И то все детски.

55

Тиква

преди 1 месец

Браво,бой по нацюги и бандероФашаги,

54

агент 006 Мъдлър

преди 1 месец

Как точно ще свърши войната, като вчера върнаха Крим.. Рашките почнаха да отстъпват и ако не се предадат на Нато ги чака голям бой и загуби на територия.

53

Анонимен

преди 1 месец

Удри по украинската смрад.Един да не остане ,ако са били французойчета и наперени натовски скакалци още по добре.