11

They call him skunka

преди 2 месеца

Вие сте бавноразвиващи. Кучето си лежи в багажнима на джипа, отиваме в комплекс, в който е позволено присъствието на домашни любимци и ме боли фгара за някаквк .............слабисти. Ще се видим в Синеморец и Приморско. Хакде у лѐво);

10

Алън Грант

преди 2 месеца

До БббМахнете примитивните като теб, ама няма начин. *** сте си родени и такива ще си умрете. Кучетата са най-верният приятел, който можеш да имаш, но как може ограничена мутра с три мозъчни клетки да го знае?

9

Ббб

преди 2 месеца

Махнете тия кучета, котки и др домашни любимци, които само замърсяват планетата като хората с продукти за тях, храни, опаковки, карбо емисии, магазинчвта и псевдо-бизнеси. И за какво.. Разбирам куче водач или служебни, но за кеф.. Нека такива собственици да си плащат, данъка да е голям, да си плащат за кефа. По-добре дете да гледат а не животни уж член на семейството, дрън дрън.. Нещо са сбъркани тия и то яко.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Harley - Точно така трябва! Децата може да ги оставиш да му правят компания, пък жена ти нека си седи в багажника, няма да има кой да опява!

7

Harley

преди 2 месеца

Съвет. За да осигурите комфорт, сложете жената и децата в багажника, за да може кучИто да си тича на широко из целия отомобил!

6

benkovski

преди 2 месеца

Съвет: не си взимайте куче изобщо! А ако имате, занесете го в офиса на 4 въшки при Яворчо и му го оставете!

5

1

преди 2 месеца

Ако ви се ходи на хотел, къщи з агости и т.н. с куче не става, в повечето случаи. Аз си имам вила и кучето там си беше цар. Почина на 14 години, повече няма да си взема домашен любимец.

4

Анонимен

преди 2 месеца

4 лапи...и 16 зъба

3

Много си прост Саше

преди 2 месеца

Боже една статия не може да копираш като хората пък за снимката да не говорим

2

Бай Байдън

преди 2 месеца

Вързвам го за теглича и газ до дупка

1

Анонимен

преди 2 месеца

Саше, обърнете снимката.