14

Бай Иван

преди 1 месец

Една скъпоплатена и нищоправеща кобила която не знае за какво получава заплата.Марш от землянката бе г....сурат!

13

Батето

преди 1 месец

Дебелото оръдие на ефр0атлантизма в България!*** как,моля ви се!Всичко,какво му кажат и наложат,той ни нацвърцва на нас!Сещайте се!Кого държат с компромати от Магнитски?А така,точно.Шса сетити вий...

12

Идеалист

преди 1 месец

Госпожо, Вице Президент. Петата Бългаска държава е преключила. В Парламента са се събрали политически трупове - Боко в найлошия случай да се пенсионира, Пеевски за затвора, от 22 годишен се впил като кърлеж в снагата на народа, Кокорчовците - нищо не става от тях, да заминават за Канада, Христо Иванов - неук правист, добре ще е да е безработен, Атанас Атанасов - нишо добро не направил за България, долен човек, Корнелия си затри партията, да се ориентира към търговията с оръжия. Завесата пада!

11

Идеалист

преди 1 месец

Госпожо, Вице Президент. Тетата Бългаска държава е преключила. В Парламента са се събрали политически трупове - Боко в найлошия случай да се пенсионира, Пеевски за затвора, от 22 годишен се впил като кърлеж в снагата на народа, Кокорчовците - нищо не става от тях, да заминават за Канада, Христо Иванов - неук правист, добре ще е да е безработен, Атанас Атанасов - нишо добро не направил за България, долен човек, Корнелия си затри партията, да се ориентира към търговията с оръжия. Завесата пада!

10

Анонимен

преди 1 месец

Есента на изборите в БГ ще се заформи 1 милиард лв за избори от юли 202г- това е погром на БГ от Плешивка и Баджанаците- А НЕ харесваха модела ГЕРБ!

9

Чубанов

преди 1 месец

Какъв е Националния интерес на България.Моля,напишете го.Искам да го прочета.

8

Пирин

преди 1 месец

До Роскосмосс Влязъл един българин във Волга и излязъл чист татарин :)

7

Loyko

преди 1 месец

Йотова...,българската позиция е ясна.Седни и се запознай с нея.Не внушавай,че България се лута,когато ясно е заявила своята ЕвроАтлантическа ориентация.

6

Роскосмосс

преди 1 месец

До Da, za Makedonija:...........Колега......Мустафа Кемал Ататюрк е Роден в Еврейската махала на Българският Град Солун и това са неговите думи и ги запомни: - "Сърбия е най-големият враг на България". и помни......-"Влязъл македонец да се къпе и излязъл, Чист Българин" ...............Наздраве.......

5

Анонимен

преди 1 месец

Ти?!

4

Стоко

преди 1 месец

Повръщам всеки път щом видя този червен тyлуп. Всички помним биографията й. Срам и позор!

3

Роскосмосс

преди 1 месец

.....Муцка.........Русия Умре........Нема шанс за Реанимация......Милиционерите изпускате властта....Умирате пред Огледалото.

2

Анонимен

преди 1 месец

ще бъде избрана най-добрата дата за връчване на втория мандат, за да се запази националния интерес ---- На коя дата най-добре се пази националния интерес?

1

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

ВЕДНАГА ТИ ПОВЯРВАХМЕ !