35

Анонимен

преди 1 месец

До 4 - ти нали не си мислиш, че статията е написана за България? Щото нещо се обърках. По различните ширини си има различни температури и условия. И да - някъде има само пек и студ, някъде само пек, някъде само студ. На земята има 4 сезона, което не противоречи на факта, че на някои места може да са 1 или 2, или три. Логика се иска тук.

34

Анонимен

преди 1 месец

Всеки човек е различен. Примерно аз цял живот съм се потял много въпреки че тренирах страшно много и бях само мускули. Никога не съм понасял горешините.

33

Ако беше

преди 1 месец

Вярно то на 18-25 градуса би трябвало да годим голи и боси и да ни е комфортно ама не е

32

Анонимен

преди 1 месец

У ТКЗС-то как копат на 35 градуса :)))

31

Анонимен

преди 1 месец

Ако ти е горещо - удряш 1 студен душ у банята и 2L студена бира :)))

30

Мъдърец

преди 1 месец

Ако беше мъдрец щеше да знаеш, мускулът е месото! Най-вероятно е да си торба с гОв*а!

29

мъдрец

преди 1 месец

ако се потите като свииня, то това е просто щото сте Затлъстели Клинично като свииня! аз що не се потя и днес ми е супер гот на тая температура - щото съм само Месо и Мускул!!

28

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистикОхраната на мола няма да те изгони за това, че седиш вътре.Рано или късно седящите хора по пейките стават клиенти на магазините и заведенията в мола.

27

Анонимен

преди 1 месец

Професора върза каруцата пред коня.Телата ни са пригодени за температурите на планетата в най обитаемите и зони. Дори и там, такива тесни граници няма, а конкуренцията е жестока. Отделно, липсата на цикличност ще спъва процесите по обновяване и не е ок. Обаче поставен в такива тесни граници организъм, бързо ще загуби адаптивност и от там жизнеспособност.Така че е врдно да се дава микрофон за да се говорят празни приказки за пълненен на ефира.

26

Анонимен

преди 1 месец

Пуснете си дълга коса. За горещото време тя е идеална.Време е отново хеър метъла да се завърне на върха.

25

Анонимен

преди 1 месец

До пенсионер-ветеранЧе то миналата зима беше все едно е есен.Аз очаквах една сибирска зима.

24

Анонимен

преди 1 месец

СЪС СИГУРНОСТ СТОЯН МАРЧЕВ Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ НЕАНДЕРТАЛЦИТЕ А ТЕ ЗА ЖИВЕЛИ В ЛЕДЕНАТА ЕПОХА, НА ХЛАДНО... И ЗАТОВА ТАКА ГОВОРИ.

23

Климатолог

преди 1 месец

Тези температури са най-здравословни и отговарят на написаното в учебниците още от едно време. Само че това е постижимо в страните с нормален и умерен климат с 4 сезона, а не там където е по-горещо дори и от Африка, че той и манталитетът такъв, но това е една друга тема... За справка и сравнение - Европейското в Германия, Тур дьо Франс, Уимбълдън...

22

Анонимен

преди 1 месец

Бетона се награвя на макс. Колкото повече бетон на едно място има токлкова ще е по-горещо в дадения град.

21

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Доктор, доктор ама милиционер... милиционер, милиционер, ама доктор.

20

Анонимен

преди 1 месец

Пиенето на вода в големи количества наведнъж на сила е опасно. Пие се с мярка, колкото ви се пие, организмът сам знае колко, без насилствено пиене. Какво се впрягат толкова, природата е съвършена, тялото също, пиеш и ядеш докато тялото иска и каквото иска.:))

19

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

по-добре много топло от студено през зимата в панелката! старите кокали - обичат - топлина!! разбира се, ако сте клинично затлъстели като ПодПолковникът, ШиШи или БокУ ще ви е много тежко на жегата...

18

Анонимен

преди 1 месец

АБЕ ДОКТОРЕ, АБЕ ТУПАНАР ТАКЪВ, ТИ ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ЧОВЕШКА ЕВОЛЮЦИЯ ГЛУПАВО ДОКТОРЧЕ НЕГРАМОТНО? ДА СИ ЧУВАЛ ЧЕ ЧОВЕШКИЯ ВИД Е ЕВОЛЮИРЪЛ В АФРИКА В САВАНАТА КЪДЕТО ТЕМПЕРАТУРАТА Е НАД 35 ГРАДУСА? АМА ЗАЩО ВИ ДРИСКА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА ТОЛКОВА НЕГРАМОТНИ БЕ? ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА БЕ ДОКТОР НЕГРАМОТЕН.

17

Анонимен

преди 1 месец

Никой няма да се свари, топлото и слънцето убиват микроби, 40 градуса са безопасни за хората, шишенце с водичка и всичко е ОК. Опасно е рязка смяна на температурата, от 35 на 18-25 това е лошо за сърцето и не само, човек може да .....:))

16

Анонимен

преди 1 месец

Може и до 35 - 40 градуса , но трябва да си Heгpo !