167

Анонимен

преди 1 месец

Пишеш глупости от първото което си видял в интернет. Ако можеше да четеш по-добре щеше да разбереш че тоя мит е разобличен.

166

NEDKO

преди 1 месец

Преди години имаше подобен случай ,когато момичето е навършило 12 майката почива и то тръгва по домове ,приемни семейства институции ,всяко нещо с времето си.Не разбирам как може такова лицемерие две деца ,които няма да познават баща си ,точно когато най-много имат нужда от него и точно когато са в разцвета на силите си ще трябва да се грижат за майка си .Това не са нормални неща ,съжалявам ,но какво бъдеще им дават ?

165

Анонимен

преди 1 месец

Браво на новите родителите! Две души са на този свят благодарение на смелостта им. И каквото и да става, двама души имат шанса да крачат по земята, дано да е дълго и с щастие. А глупaцитe да духaт супата.

164

Анонимен

преди 1 месец

Определено трябват ограничения по възраст при инвитро процедурите. Присетили се на стари години какво е трябвало да направят преди десетилетия. После с дефектните си гени произвеждат аутисти и други зеленчуци, като унищожават и собствения си живот, и този на "различното" и "специалното" си потомство. Има причини природата да определя краен срок, до който жената може да забременее по естествен път.

163

до анонимен 165

преди 1 месец

Когато са разнополови, са разнояйчни, инвитро. Ограмоти се.

162

Клеций II

преди 1 месец

Аха, той е бащата ... разбирам.

161

Вин Дизел

преди 1 месец

Този който ми променя мненията тук и сменя на Анонимен вероятно е сравнително глуповат също

160

Анонимен

преди 1 месец

Абре половината не сте и прочели че децата са близнаци- което значи че са две! Дано имат късмет в живота!

159

Горки

преди 1 месец

Горкото дете, с тези ритардирали родители, които трябва да са му баба и дядо.

158

Егоизъм

преди 1 месец

При условие че "носи карамфили на гърдите си" кой ще гледа тези деца после ??

157

Анонимен

преди 1 месец

Този не прилича на 78 годишен, пак фейк.

156

Анонимен

преди 1 месец

Колкото приятно, толкова и тъжно. Жалко за дечицата. Егоизмът край няма.

155

Ю

преди 1 месец

Юниците са млади крави Юнашки *** близнци прави! Браво нта българина!

154

браво

преди 1 месец

Браво, нищо, че детето на 62г. родилка сега е в приемно семейство.

153

Статистик

преди 1 месец

Инвитро, при него чужда яйцеклетка, обикновено оплодена от гинеколога, се полага в матката и с хормонални инжекции се подкрепя износването. Винаги се отглеждат 2, 3, 4 .. фетуса, разнояйчни като тези момче и момиче и колкото оцелеят. Децата не са биологично техни. Това е най-евтиното оплождане. Нещо като кукувица да снесе в твоето гнездо. Има толкова изоставени деца, да бяха си осиновили като искат деца.

152

Анонимен

преди 1 месец

Сравнително глуповат човек - не може да различи потенциалната възможност мъжът да прави деца до 100 години, с това дали е разумно да го прави. Много младоци смятат, че мъж над 55-60 години вече не е в състояние физически да прави деца, а това е много невярно. Съвсем друг е вупроса дали е разумно да ги прави.

151

ПроСоТо

преди 1 месец

голем праз !...Сара роди на90,а Авраам стана баща на 100....Обаче видяхте какво последва от поколението им,лишено от "домашно възпитание"..

150

Анонимен

преди 1 месец

не няма страх от обвързване. има жени 90% от които са бръмчалки и гледат да си "поживеят" и после на 35 някой чужденец, мутра или милионер ако може, почивчици, прислужници, вили, коли. и като не намерят яхват някой рогоносец и продължават с животя зад гърба му. пошла работа са женските в днешно време. повечето не могат себе си да гледат, камоли мъж, деца, семейство, къща а претенции много. и в западнала европа са така. мършаляци.

149

Анонимен

преди 1 месец

много завистлив народ. вие повечето сте оставили собствените си деца на самотек, чалга, дрога, секс, наркотици и алкохол, тръгнали да се грижат тука за чуждите и да ги одумват. да са живи и здрави всичките.

148

дедо Ташунко

преди 1 месец

Да е живо и здраво детенцето, но родителите му са безотговорни. Като стане на 15 г. ще ги нарича бабо и дядо, ако са живи още.