58

Анонимен

преди 2 месеца

ВодатаЩе СтанеПоСкъпа ОтЗлатото

57

Софиянка

преди 2 месеца

И у нас няма вода по морето, ама дай за гръцкия туризъм да се тревожи

56

Анонимен

преди 2 месеца

В Гърция това ,В украйна онова ,в Русия друго , абе не разбрахте ли ,че на чужд гроб не се плаче , не знаеш дали му плачеш на главата или на ....

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Шебек Aми украинците как ги виждаш? Сигурно са обединени около престъпната им фашистка шайка? Или по-скоро си умират от страхд да си признаят че са супер разединени?

54

Безводие

преди 2 месеца

Някога Ванга е казала:"Вода в буркани ще затваряте". Времето за това наближава.

53

Шебек

преди 2 месеца

Толкова разединен народ като нашия няма....

52

Хабибито

преди 2 месеца

Апетитите за Родопите ще се увеличат,ако някой не е разбрал какво ви се казва....

51

Бай Иван

преди 2 месеца

Умнокрасивите парвенюта да се редят на Кулата по 8 часа

50

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки хотел по черноморието трябва да има пречиствателна станция за изпpажнения. Да ги пaкетира и да ги използува за тoр, за отглеждане на различни продукти за храна, за да има пълна печалба и полза от туристите сepящи около шезлонгите!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Да гледат от арабите превърнаха пустинята в град,който всеки иска да посети а те опожаряват всяка година земята си и я превръщат в пустиня!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Фекaлиите на цяла Европа се изливат от река Дунав в Черно море. Фeкалиите на Русия и Украйна се изливат от реките Днепър и Днестър в Черно море. Фeкалиите от Хотелите по Българското Черноморие директно се вливат във водите на Черно Море! Като отидеш на курорт по Черното Море Въздухът е толкова чист че ти напълва гърдите с Миризма от фeкалии, а като се изкъпеш все едно си се къпял в гьoл! А като седнеш на пясъка около някой чадър, стъкло, гвоздеи, миришещи отпадъци ти се вбиват в ГъсГъсГъзo!

47

тасос

преди 2 месеца

Само чета за проблеми в Гърция, да не ходим там да почиваме. Е пак там ще ходим Гърция и Турция. Сега дори и цените там са по ниски. Който отиде веднъж в Турция или Гърция забравя за нашето Черноморие. Хаусът у нас е пълен. Ходих преди 4-5 години в лъскав комплекс, хубаво де ама до него едно блато пълно с комари. Липсва ни цялостен туристически продукт. Едно нещо ако е наред, две не са.

46

Анонимен

преди 2 месеца

до 43 А вееее, скааапаняк, няма тема за този паметен ден преди 30 години и за най-великата ни победа във футболната ни история та затова пиша в главна тема това. А не се интересуват ей такива сукалчета като теб от 10 юли 1994-та година дето не са били родени тогава, скааааапан пубер!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Кое бе пресъхва,морето ли!?Ако говорите за питейна вода Гърция си е суха по принцип и по-топла от България от векове!

44

90

преди 2 месеца

БГ-кафявоморието ,хотелиерката излезна и вика :''Не е тук на брега ,а 100 метра навътре е тръбата с фекалните води'

43

Хихихи

преди 2 месеца

Най-накрая нашите русофили ще идат на почивка На Байкал...

42

тоти

преди 2 месеца

Като няма вода няма кво да пикат и отпадните води намаляват...май за нас е добре,ще им продаваме вода ,храна и зеленчуци...тогава ще оценим страната си!

41

Баткото с БМВто

преди 2 месеца

И тази платена статия няма да откаже българите да почиват в гръцките курорти,закривайте БГ туризма във Фекално море

40

Анонимен

преди 2 месеца

Абе може да нямат вода някъде,ама им е чисто морето.А на БГ-кафявоморието ,хотелиерката излезна и вика :''Не е тук на брега ,а 100 метра навътре е тръбата с фекалните води''.Какво да коментирам повече?По телевизора го каза-ФАКТ!Пийте ''Глупедиум'' от АПТЕКАТА!За да не седите цяла отпуска във WC-то.Каквото изаакате после ви плиска по челото в морето като влезнете.

39

...

преди 2 месеца

ми северна Гърция ще стане като южна Гърция! южна България ще стане като северна Гърция! И това вече е почнало! При положение, че разни "разбирачи" ми твърдят, че глобално затопляне е нямало няма и нямало и да има! Та такива ми ти неща от реалността!!!