9

До Проф. Знайковски

преди 2 месеца

Има и качествени учени сред археолозите, но са на втори план. Връзкарите са там вече второ и трето поколение. Обърни внимание колко от тези учЕни археолози от БАН са женени за "учЕни" жени от други институти на БАН. Нали пак сред тези археолози е зетчето на бившия партиен секретар на СУ, което изскочи като парле пред майка, за да се похвали, че е открило първата прабългарска скулптура, а после се оказа, че творението било на скулптор от 60-те години на 20-и век. И го направиха шеф и доцент!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Последно, Урвич частна ли е или държавна? Преди 40 г. Един художник кърти и престроява крепостта и къща си направи,и джипа си паркираше дори в нея, после друг се нанесе там и сложи плакат на СДС. После някакви мутри влязоха в ролята на собственици. Паметник от национално значение! Пълен абсурд. Все едно някой да приватизира статуята на свободата в САЩ.

7

Професор Знайковски

преди 2 месеца

Мамин Филип,син на най- грозната разкопвачка на земя- Бони Петрунова,също като нея лъже дзверски диво,за да получи още пари за разкопки.Сребърен пръстен-гоооолямата работа.Мамата му излъга навремето,че е намерила пръстен - отровачка,само дето съвременната вещица не обясни как през отвора му отровата не се е изсипвала и върху притежателя на пръстена.След това откри златни венециански монети и ги оцени на милиони,а те струват по стотина евро.Това не са археолози,а иманяри.

6

Анонимен

преди 2 месеца

хаха Филипчо пък се сдобил с титлата "доктор", явно мама Бонка и с това го е уредила, както и с всичко досега.

5

Дарвин

преди 2 месеца

Статуята на Хермес щяла да е в музея в Петрич. Нищо лошо за Петрич, но кой ходи в Петрич на туризъм . От Варна до Петрич е няколко дена път с БДЖ примерно... за една стауя па била и на Хермес аре нема нужда.

4

Един Българин

преди 2 месеца

До и кво Вие ходили ли сте там? Крепостта е продадена и е частна от сигурно над 20 години! До нея има разкопки и вероятно там са намерени, но няма инфраструктура. Един умрял мост и това е. Как да ходим като община и държава не правят нищо за да има туризъм? В Търново защо се ходи?

3

и кво

преди 2 месеца

и сега имаме археологически находки,но никой не се е засили да идва да ги гледа

2

До 2

преди 2 месеца

Видимо не си нормално

1

Анонимен

преди 2 месеца

По rлynaво написана статия не съм чел.