44

Анонимен

преди 2 месеца

По-скоро САЩ трябва да разберат, че не трябва да се месят навсякъде. Войната е запалена и се поддържа от НАТО.

43

Анонимен

преди 2 месеца

До ахахах Защо обиждаш родата си? Ти чест нямаш ли?

42

Анонимен

преди 2 месеца

Платеният рушки трошляк се надявал... не знам на какво. По-добре да си смени надеждата. Нито една, свързана с победа на Путин, в крайна сметка няма да стане.

41

Банкеръ

преди 2 месеца

Не ми се вярва Путин да се впечатлява от Български голи танцьорки.Путин продава петрол в Бхарат и ромите го препродават на Европейците.Те знаят,че ромите ги мамят ама си плащат санкциите.Все пак и ромите трябва да печелят нещо.

40

никакъв шанс

преди 2 месеца

Интелектуални прикази без практическо познаване на проблема. Рубикон отдавна е преминат и за Русия няма връщане назад, освен ако Москва не направи дворцов преврат.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Това на снимката президента Байдън ли е или да? Великия цял свят опря до Индия да моли за мир!

38

axaxax

преди 2 месеца

Мрcъни гaдни печки. Навъдиха се на всякъде

37

Анонимен

преди 2 месеца

Това говорещо нещо с неясен произход ли ще казва кой, как, къде, какво....?? Та утре ще я пратят обратно оттам откъдето е дошла. И без това е назначена само защото е чернокожа.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Израел обясни защо са ударени училища и болници в Украйна. Терористите се крият в болници и училища сред децата и ги използват за жив щит. Държат насила децата и болните в училища и болници и нарушават човешките им права.

35

Жалко ако

преди 2 месеца

Диктатора метър и педесет до там е докара че бялата раса да е помирява tzиганин!

34

Ама верно ли?

преди 2 месеца

Путин да се изтеглел да върнел заграбеното и да си махнел марионетките ????? Ами че това ще е първия и единствен случай в човешката история. А и защо да го прави? Великата демокрация САЩ да са го правили някога ? Над 260 въоръжени конфликти са предизвикали след ВСВ. Англия ? Франция ? ЦЕЛИЯ СВЯТ е съставен само от Господарски държави и страни с марионетни правителства. Като България, например. Преди нашите управници тичаха до руското посолство, а сега ходят на инструктаж в Американското.

33

Анонимен

преди 2 месеца

До Гаварит Масква Русия да плаща? Не сме чували такова нещо. Колкото на нас ни плати неустойките за газта)))) Никой не се вързва на патологични лъжци. Като се изтеглят и върнат земите, тогава да приказват.

32

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 31 А защо "миротворецът" Путин не се изтегли в Русия? И защо рашките не си изтеглят диктаторския режим от властта? И кой до ти да да даваш акъли за капитулация на Украйна. Ти и в България не си власт, че да даваш акъл на мнозинството.

31

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 29. След като Путин се оттегли и върне заграбеното.

30

Анонимен

преди 2 месеца

А защо САЩ не си приберат марионетния режим и не оставят украинците да живеят както решат?

29

Гаварит Масква

преди 2 месеца

А защо *** не си прибере обратно *** от Украйна и остави украинците да живеят както те намерят за добре и да са приятели с който те намерят за добре?И войната свършва, русия започва да плаща за поразиите и това е?

28

Анонимен

преди 2 месеца

А защо краварите не спрат войната. Спират финансите на наркомана и войната е спряла за ден-два. НАТО я започнаха, САЩ да я спрат.

27

gogo

преди 2 месеца

Туй черното да не е президента

26

Христо Христов

преди 2 месеца

До 24 "САЩ не са се парили,за това не им пука,че в Украйна умират хора." - и ЗАЩО да им пука, че има неграмотни про'с'таци готови да *** за интересите на САЩ? И на мен не би ми пукало. Даже с кеф бих ги поддържал, точно както САЩ го прави, докато не изчезнат напълно!

25

Христо Христов

преди 2 месеца

Ми и марсианец да измислят да повлияе на конфликта. ПП. Санкциите явно работят. ЕС е в рецесия. Факти.