7

И кво

преди 1 месец

Много дълъг тоя мост Трасето на българската територия на Дунав мост е с обща дължина 1,057 км.

6

Анонимен

преди 1 месец

Според мен, като се има в предвид натрупаните през тези 70г. Проблеми за ремонт, и очевидно увеличаващата се нужда от потдръжка, най- добре е с тези пари да се изгради паралелно още един мост. Така или иначе през следващите 15 г. разходите щебъдат направени. А след 15г. по този начин ще имаме 2 моста. И без друго има нужда от 2 моста. В случай на авария или спешна нужда от ремонт плюсовете ще са многобройни. Едва ли бюджета ще надхвърли с много сегашният, отделен за генерален ремонт.

5

Анонимен

преди 1 месец

пълна скръб е русе. язък му за рекламата.

4

Анонимен

преди 1 месец

В това миcupkaджuйcко писание, вероятно умишлено е спестено че ремонтът на въпросния мост ще е на шест етапа, всеки с проектна продължителност четири месеца, което реално означава поне шест. Шест по шест,означава три години ремонт,три години ад,но за три години банкянското шкафче ще се сгромоляса под тежестта на купища евра и тонове кюлчаци.

3

Я па ти..

преди 1 месец

До Кучкар 1 И ти си част от тези "изследователи ".Ха ,ха...

2

Питам

преди 1 месец

Че до сега ремонта какъв е бил ?

1

Кучкар

преди 1 месец

Това е подигравка с интелекта на всички българи. Според някои изследователи, всички политици и журналисти, бхаратци и престъпници, трябва да бъдат екзекутирани безжалостно на площада пред Общината