46

Българин

преди 1 месец

Новия легион се състои само от *** която ще бъде онищожена голям кеф Полша също няма да има румънските копанари ще се пържат Посейдон ще отиде на гости в Англия голям кеф трева няма да никне ще е постиня

45

Анонимен

преди 1 месец

Лето на плажа, зиме на ски. Да живей Украйна.

44

Анонимен

преди 1 месец

Призоваваме Главчев да помогне на Украйна с украинци от Слънчака и Златинчака. Да събере дезертьорите и предателите на евроатлантизма на приятеля Зеленски.

43

Бай Иван

преди 1 месец

Ми айде, стига са лежали по плажовете само ;)

42

Петър

преди 1 месец

Да не са луди да умират ,заради Имперските амбиции на ФАШИСТИТЕ ОТ ФАЩ буахахаха

41

Анонимен

преди 1 месец

До Да беа аз като знам че най-големите ****ли и алкохолици дето познавах станаха кадровици, при евентуален конфликт по-скоро бих си счупил сам краката отколкото да съм под тяхно командване. А ти ходи и брани "родината" - по-скоро интересите на Боко Тиквоко, Шиши и Ястреба...

40

Анонимен

преди 1 месец

Някой има ли информация как върви записването? Попълниха ли вече легиона?

39

Анонимен

преди 1 месец

Управляващите в Украйна да дадат личен пример, като първо изпратят техните деца на фронта, ако може в най-горещите точки, тогава някой може и да им повярва!

38

ха-ха-хи

преди 1 месец

Призоваха украинците в Европа да се запишат в нов легион за ПУШЕЧНО МЕСО !!!Честито на пИИИчелившите!!!

37

мак

преди 1 месец

Ще се повторя, но ако искаха да бранят родината си, нямаше да се разбягат по европ. хотели. Сега никой няма да ги извади оттам насила. И се чудя на поляците за късата им памет и за това, че пускат у дома такъв легион. Ще струва скъпо, освен това - ако се превърне в шпионски легион?

36

Кауня от Аскию

преди 1 месец

Нека да посмятаме! Украйна мобилизира 1.2 милиона до края на 2023г. Имаше и до 300000 редовна армия. Милион и половина. Руските окупатори никога не са надхвърляли 500000. И говорят за числено превъзходство. Демобилизация в Украйна няма, значи един милион бойци вече не са бойци - мъртви,сакати,пленени или просто дезертирали.Чесно казано не знам кво чакат още!

35

Xaxaxaxaxaxaxa

преди 1 месец

Баламите свършиха, останаха само тарикати! Украинските мъже и жени избягаха в Европа точно за да не участват и да не ги убият в престъпната война наркомана Зеленски срещу Източна Украйна. И сега моля ви се ще ги събират в Полша, уж да пазят Европата, а като ги съберат - свежо месо за месомелачката в Украйна. Чак ми е интересно колко *** ще се хванат на тая опашата лъжа :)

34

Анонимен

преди 1 месец

Ха, U$$райни циркаджии. Кой ще ви умирГа за краварски кеф на вас ? Виж, родните евратлантици ако искат, да хващат пушите и да ходят да се борят за благополучието на зеленски и господарите му

33

Анонимен

преди 1 месец

Хич не съм фен на украинците, но всичките тия, дето са избягали от Украйна не са го направили от патриотизъм. Хората си спасяват живота, не са луди да загиват заради кухи зелени глави. И ние не сме много наред, дето не намерихме начини да ги накараме да работят, не да са на постоянна издръжка и курорт, но това е друга тема. Не трябва да отиват украинците в тоя легион, няма и да идат. На тоя на снимката не му е много ентусиазирана физиономията, асно му е, че нЕма да стане, кауза пердута е.

32

Да бе

преди 1 месец

Като чета писанията на червените муфлони виждам че ако нападнат България нито един от тия из....ди няма да си мръдне и пръста

31

Анонимен

преди 1 месец

Хайде по - бързо хрантутниците с луксозните коли, които са резервисти в българските хотели и барове да заминават. Стига сме ги дундуркали тук. Истинските патриоти са на фронта. Хайде гит!

30

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Има ли мераклии да умиргат от ФАБ, КАБ, ОДАБ. Или от виртуозните професионални снайперисти на ГРУ и СПЕЦНАЗ.? Балъците свършиха алоуу. Никой не иска децата му да растат без баща. А и изобщо на кой му се мре за милиардите на Блек Рок, Бай Дън ови и тн.

29

Анонимен

преди 1 месец

Нямат планове за мир май? Усладиха им се безплатните милиарди от ЕС и САЩ. Те никога не са имали такъв стандарт на живот. Ще си запазят нарисуваните хартийки с цената на целият украински народ.

28

Анонимен

преди 1 месец

по вероятно е да се съберат в анти-нато съпротива :) из румъния напоследък има доста партизанска дейност, и според слуховете - не са руски агенти, а укропи които недолюбват славната победна кауза

27

Хахахаха

преди 1 месец

Тея явно са на тежка дрога , некой ще си остави жената и децата , дето си живурка спокойно и ще ходи до стрелят и замерват с бомби. Тоя шишлек от снимката да грабва шмайзера и да бега на фронта