14

Никола Стефанов

преди 2 месеца

"продължаващата българска помощ" - колко наивен трябва да е българския избирател, за да гласува за някой обещаващ да хвърли една купчина пари в черната дупка, наречена Украйна, вместо да ги използва за подобряване на условията на живот на собствения си народ.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Нарастваща заплаха от Русия - заплаха няма директна, но Русия си иска Украйна, няма да се откаже, за съжаление, Европа можеше да кротува, да не се намесва, но политиката не и позволява да стои настрани. Ако Русия си беше върнала Украйна, сега всичко щеше да е мирно и тихо.

12

Демократ

преди 2 месеца

До 13. И що мислиш, че Тръмп ще направи нещо кой знае какво? В демокрациите нещата не се решават от един човек.

11

Изнервен

преди 2 месеца

Тоя Керемедчиев прибира ли се изобщо вкъщи, щото не е излязъл от студията? Няма ли си друга работа, че обикаля всички телевизии от сутрин до вечер или е безработен?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Тръмп не успее да влезе в Белия Дом, света е загубен. Либерастията ще го доунищожи, точно каквото правят най-добре.

9

Тоя па

преди 2 месеца

Франция : BBC " Днес прокуратурата в Париж обяви ,че започва разследване за фалшиви декларации и руско финансиране на кампанията на льо пен за президент през 2022. Орбан: тлъстия шебек сам заяви ,че не оторизиран от ЕП за тези посещения ,а опозицията в страната му ми диша във врата . ЕП десните в парламента обявиха ,че ще блокират новосъздадената партия на орбан. Тръм ще загуби изборите ОТНОВО, защото демократите и в Сената и камарата на представителите днес обсъждат нов кандидат.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ей цайс плешив, ако те видя ще завалят КЕРЕМИДИ, ама не по моята глава!!!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Верно Очилатко? То щото "твоят" Байдън ПАМПЕРСА е " велик" Американец? Абе немаше ли в тази държава,поне една Мотика 5 номер,па там да си изразиш " интелекта" бре Мишок??-:(

6

Анонимен

преди 2 месеца

Иzрожденският минитер,да не се прави нс оригинален.Светът не живее,а функционира от повече от 20 г.Няма необходимо зло,има само щети.Дали ще е кандидатура на Обикновен старчески дом или на Психиатрично Отделение.И това е Америка.А нашите,моите.Явно онзи уткин е добър двоен Агент на ЦРУ,толкова успешно,с омраза и простотия,за две години и нещо,да унищожиш Русия,не всеки може.Аферим.Знам,че на него и на КК грам не им дреме,нито на ефесбето,*** все някой трябва да оплаче тази страна.

5

Шабан

преди 2 месеца

...страните членки в НАТО са неспособни да се изправят пред нарастващата заплаха от Русия... Миленчьо направо си е за лекарска намеса ако не прави и си мисли на истина така. Това което Керемедчиев се опитва да прави с нарича - gaslighting газлайтинг е психологическо манипулиране.

4

питам

преди 2 месеца

защо американците не си изберат един читав президент, ами се занимават с тези старци?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е малко верочтно да спечели . Тръмп е американското Възраждане . ВИе гледали ли сте колко пъти са канили Костадин в нова американска телевизия и колко пъти киро ? 30 на 3 В САЩ е същото вижте колко медии плюят по Тръмп и колко са за него 30 на 3 .При това Киро проповядва недемократична идеология - Членствата в ЕС и нато да са без референдум . Това е усъдително в целия свят ;) В България е практика и няма дела за милиони срещу нова . А така може да се напълни и бюджета .

2

Христо Христов

преди 2 месеца

Тръмп е пич, а керемедчиевците са зло. Излишно при това.

1

Анонимен

преди 2 месеца

"Убийцы, которые нападают на детей в больницах - это мусор человечества. Ему поручили передать это в Москву", Ян Липавски, външен министър на Чехия