11

Анонимен

преди 1 месец

Леонардо се е влюбил в себе си - тая прилича на негово копие на младини само че без члeн.

10

Тодор

преди 1 месец

Тази е одрала кожата на Лена,петнистата хиена,но е без мустак!Как ще го преживее Киро, Просто Киро зад баиро!

9

Анонимен

преди 1 месец

До Не съм изненадан Тази година Лео ди Каприо ще навърши 50 г., а миналата година се срещаше с 19-годишна, която също е манекенка като Витория..

8

Анонимен

преди 1 месец

Тео Джеймс е с 10 години по-млад от Леонардо ди Каприо и това сигурно има значение за италианката. За двамата мъже пише, че са еднакви на ръст, което сигурно също е от значение за тази Витория, която си е доста височка за италианка, но нали е манекенка, нормално е да е хем дълга, хем да й се броят ребрата. Съпругата на Тео Джеймс е много по-красива, но е по-възрастна, връстница е на съпруга си и Тео сигурно затова е налетял на 13 години по-младата Витория.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ребрата й са изпъкнали и няма почти никакъв бюст, това се вижда на снимката в лодката, където тази жена е в бял бански костюм. Лео ди Каприо може да си хване нещо по-женствено и по-младо.

6

Лео Педофила

преди 1 месец

Не диша ли балони - малка е за тебе.

5

ГЕРБ

преди 1 месец

Боко да налазва - мис бикини америка е свободна. :)

4

Малката Пишка

преди 1 месец

Дайте ми я - трябват ми около 5 минути с нея и ще я шия като шевна машина Жуки.

3

История

преди 1 месец

Едно време на село леля като млада, някъде 19-20 годишна с калеко ходили като гаджета. Един ден леля казала на баба, че е бременна. Баба се заваайкала, какво ще каже селото, срамове ще тръгнат, бременна преди да се е задомила за него, един вид извънбрачно дете, което е било пълен потрес за ония времена,а и дядо е бил кмет тогава на селото, оше по-големи срамове. Затова баба не й е дала да излиза 9 месеца. Накрая я откарала за раждане в гората, там го родила и баба убила бебето и заровила в гора.

2

Само свежи путета!

преди 1 месец

Ако не знаете, когато кypвeндилите навършат 25, Лео им бие шута! Изобщо не ги бави! Тая вече е на 26. Логичното се случи. Лео е пълен професионалист, шапка му свалям!

1

Анонимен

преди 1 месец

Като Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))