93

Барабанист

преди 1 месец

Проблемът, г-н Орбан, е че ЕС и менторът му САЩ не искат прекратяване на войната. Вложиха прекалено много да я разпалят, така че още нямат интерес от прекратяването й. А това, че ЕС отнася негативите си е и една от целите на САЩ. Война до последния ЕС-есесовец :)

92

Анонимен

преди 1 месец

Откъде накъде Орбан ще се обяснява на някакви евро *** тия са пътници народа не ги харесва и не ги иска бъдещето е на такива като Орбан мислещи и милеещи за родината и народа си Дано и при нас се намери такъв че ни омръзна от кукли на конци дърпани от Американското посолство

91

Денков

преди 1 месец

Орбан винаги е поставял интересите на Унгария над всичко,те са независими и с кой ще се среща си е негова работа,а нашият зависим от САЩ , Главчев обеща на Украйна 50 милиона евро,до като ние сме в мизерия,щял да приеме деца от Украйна за лечение,защо от Русия не са ли деца,до като не ги свалим с бой нищо няма да постигнем

90

СМЕХ...

преди 1 месец

АБЕ , КВО МУ ВЕРВАТЕ НА ТОЯ МАДЖАРСКИ ВЪЗДУХАР......ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !

89

Паню Баирски

преди 1 месец

Жалък руски слуга, папуняк! Какво чакате да не го изпитате!

88

Stoedin

преди 1 месец

Унгарски тарикат. Както казва един колега унгарец: никога нямай доверие на унгарец. Не всички се извъртат в един момент, но правилото работи.

87

82 ОМБр

преди 1 месец

Убийците, които нападат деца в болници са утайката на човечеството". Това е заявил чешкият външен министър Ян Липавски на руския посланик в Чехия

86

Хи хи

преди 1 месец

На нас за урките ни е през оная работа. Никви не са ни. Нито са в ЕС, нито са в нато. Интересно, защо е тоя вой за урките, а нищо не се чува за децата на Судан, на Кения??

85

Анонимен

преди 1 месец

Много е важно за руския бот да ви разкаже за цената на краставицата във Вашингтон. За паднала ракета в детската болница в Киев е забранено да се споменава. Руска истина от руския мир.

84

Анонимен

преди 1 месец

Интересно ми е само дали Орбанчо знаеше за атаката. Иначе си е банална московска болонка. Дай ***,Вики

83

Анонимен

преди 1 месец

Оправдава се сега...да беше мислил и питал преди да тръгне да се развява.

82

Тц,тц

преди 1 месец

И този се прави на миротворец? Сигурно докато е пишел писмото,руските ракети са летели към Украйна! Голяма полза от него,няма що?

81

Анонимен

преди 1 месец

Колко ли време има да чака Путин разпадането на Украйна,?! Дали ще доживее да го види?!

80

Българин

преди 1 месец

Орбан е най-обикновен мафиот олигарх, затънал в корупция, на когото руските фашисти са намерили компромати и го доят като Милка.

79

Анонимен

преди 1 месец

Ламята е гладна . Орбан да принесе в жертва Унгария на Руската ламя вместо Украйна.

78

Анонимен

преди 1 месец

Пълни тъпотии от мазния, унгарски ***!! В света се увеличи броя на функционално затъпели и неграмотни хорица, които вярват на подобни на Орбан пеерАзи!! В Бг са вече 30%, затова Коце е радостен-но скоро, когато дойде отрезвяването, ще има линч!!

77

FMC

преди 1 месец

А как стават тия посещения? Предполагам със самолет, но защо не е свален? Как така едните се крият като мишки като ходят в Киев, а Орбан шари насам-натам? Или си имат някаква тайна линия, по която си говорят виновниците за тая война и милионите загинали и осакатени?

76

нн

преди 1 месец

Унгарците се оказват в час, за разлика от европейците. Светът не е Европа, държана на коишка от САЩ. Светът се променя и то ще се види скоро.

75

Германец

преди 1 месец

На тоя май са бу били интравенозно бояришник в мацква. Иначе не мога да си обясня такива изказвания като след микроинсулт. Не че орбан някога се е отличавал с адекватно поведение и изказ.

74

Анонимен

преди 1 месец

Друг път.