33

Гунчо

преди 1 месец

До хахаха90 % кореняк софиянци емигрираха,,Във София сега дойде *** и *** от цяла България,които говорят на различен диалект,и имате претенции че сте столичани..А турците които са тука и тези които емигрираха са каймака,.Само един пример:Поинтересувай се цървулче,кой управлява най големия самолет!!!

32

Анонимен

преди 1 месец

Дерибеите и използвачите са на всички нива от самия връх на пирамидата до най ниските нива ....

31

Анонимен

преди 1 месец

Това не е партия ОПГ е поне според държанието така изглежда. Даже по лошо нещо като секта клан .

30

Анонимен

преди 1 месец

Турците са решителни! Те събориха бай Тошо! Те събориха и на бай Тошо пазвантина!! Евала!

29

Анонимен

преди 1 месец

тва трябва да отиде в някоя енциклопедия, така изглеждат 17 ени чара наредени пред мол в по време на иструктаж как да изпълнят ибр икч ииските си задължения.

28

Крайно време е

преди 1 месец

д-р Ахмед Доган да си отвори очите и да предприеме по твърди действия спрямо Данчо ментата и неговите самозабравили се протежета с купени дипломи в Пловдив,Шумен,Търговище и други области, които са истинските дерибеи забогатели благодарение на партията.Истиниските ДПС симпатизанти желаем абсолютна чистка от маргиналите които ползват партията за бащиния и на неин гръб колят и бесят по области и общини и спират нормалното развитие на България .

27

факт

преди 1 месец

турци с български паспорти !

26

Кърджали

преди 1 месец

До Анонимен Бау *** много си зле влагодари че сави запазили като племе ако са искали за 545 години, Ако бяха асимилирали като Португалия и Испания сега щеше да говориш турски.

25

Анонимен

преди 1 месец

Aз съм за това ДПС, което може да държи твърд евроатлантически курс. В този смисъл не разбирам защо ППДБ се разскачаха срещу Делян Пеевски. Той бил "модел".. - моделът Пеевски, нещо като Наоми Кембъл?

24

Анонимен

преди 1 месец

ДПС - Делян Превзе Сараите

23

Анонимен

преди 1 месец

Не иска Делян да бъде повече Магнитски за сметка на сокола Доган. Не иска повече дели парите със сокола Доган. Абе повече не иска Доган - това е!

22

Анонимен

преди 1 месец

Йордан Цонев е в комплект с Пеевски.

21

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам Йордан Цонев?????? Той в земята ли потъна бре????

20

Анонимен

преди 1 месец

Да ви разкрия една тайна: в този мол точно е заведението "Харем" мухахахахахах

19

Анонимен

преди 1 месец

снимката е за доган, да види че са му верни

18

юлиян-3

преди 1 месец

...За Делян Пеевски винаги ще бъдете и ще си останете''материал'',средство за постигане на неговите политически,а заедно с това и лични користни цели.За г-н Доган вие винаги ще останете КАУЗА!ЗА Пеевски-средство,''патерица'' и НИЩО ПОВЕЧЕ!Мислете!Вие сте ''на ход''.

17

Ursula

преди 1 месец

Сигурно са получили заплати.

16

Анонимен

преди 1 месец

На една от двете групи много са и нарушени интересите, но няма как да знаем. Все с недомлъвки се говори. Нищо конкретно. Театър за пред хората. Вместо да бързат да влезем в еврозона и Шенген и да съставят правителство, политиците бездействат. Без заплати за всички! Не работиш, не ти се плаща.

15

юлиян-2

преди 1 месец

...Уважение към мъжкото достойнство,упоритостта и непреклонността в трудни моменти.Уважаеми братя и сестри!В момента се прави опит под въздействието на чужди/уж приятелски/политически и разузнавателни служби и част от парламентарното ръководство на ДПС,да бъде направенно изкуствено разделение и разцепване на елита и електората на ДПС.С ''елита'' те успяха.Братя,приятели!За г-н Доган,добър бил той или ''лош'',вие винаги ще си останете СВОИ!СВОИ,запомнете го!...

14

Анонимен

преди 1 месец

Тия какво се излагат като депесари.