8

Анонимен

преди 1 месец

Седми клас трябва да бъдат до 15 юни. Нека след това учениците да се явяват на изпити по БЕЛ, математика, биология, химия и други в зависимост къде искат да продължат образованието си. Да се премахне 12 клас за обикновените училища и да остане само за специализирани.

7

Анонимен

преди 1 месец

Защо винаги, когато замислят поредната образователна простотия се дава думата все на този или другия директор с пижамените партита в училище....Вече са досадни....

6

Анонимен

преди 1 месец

Тези дати изглеждат разумни, измислени в климатизирани я директорски кабинет.

5

хахаха

преди 1 месец

Точно ти ли гербидж ще даваш акъл за образованието? С камъни трябва да ви линчуват родителите, ама те понеже са от 80% и не осъзнават какви бели направихте гербиджа в образованието... Ама то дано оня горе ви потърси сметка за гаврата с българските деца, която сътворихте заедно с кикимората Милена Дамянова- рак да я хване, дано!

4

roxxy

преди 1 месец

къв директор, той беше един смачканяк 90те с едни ретро пуловерчета - обикновен очител по биология :D

3

4

преди 1 месец

Софийски директор ,в чието изказване не виждам нищо смислено! Значи,да лишим учениците ит изпитания на ума и волята.А животът ще ли им ги спести?Това е оценка на зрелост-интелектуална ,морална и волева!Трябва да има дистанция от последния час до зрелостния изпит за по-целенасочена и концентрирана подготовка!В заадни страни тестовите изпитвания са ежедневие,сумиратсе оценките и средната е годишната.Няма напрежениеЗа 7-ми и 10-ти класове трябвада се помисли още-незрялост в 7-ми,излишен в 10-ти!

2

t666

преди 1 месец

Напротив ! По-рано трябва да са - в началото на Юни. А не да карат децата да измират от жега в горещи класни стаи в края на Юни. А НВО за 10 клас да си държат само тези, които няма да продължават до 12 ! Другото е загуба на време и усилия.

1

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Стаматов е ретрограден. Вече 20 г. все него гледаме! Няма ли други директори да се изкажат,все тоя слушаме и образованието все по-надолу!