11

Фани

преди 2 месеца

Полиция,прокуратура,политици, прокурори,всички са един дол и калибър от дренки!За пари правят и невъзможното,погребват народа си!

10

Йован

преди 2 месеца

Изключителен напредък в МВР,вече не само бият,но и убиват успешно, още в килиите!Министъра днес гледа,като мишка в трици в НС!

9

ИМа и момента--

преди 2 месеца

--,,подхвърлени,, наркотици -- като няма камери и при съществуващите връзки между полицай и всякакви ,от де да знам кой във каква игра е замесен и за какво става въпрос ! Вече няма тези са добрите а онези бандите ,бандитите се знаят добрите не ги закачат или чистят конкуренцията всякакви ги слушаме ...

8

Анонимен

преди 2 месеца

Какви и колко наркотици са били намерени в него или това е само оправдание за убийството?!? Може ли такъв садизъм?!?! Това ли беше най- големият престъпник в БГ?! Срам и позор!!!Утре може да си ти!

7

123456

преди 2 месеца

И страшна работа станало като носил в себе си пакетче марихуана да си има за 2-3 цигарки...Някой Ушев комплексар го убил от бой, защото бил вързан с белезници и заслужавал смърт, защото бил престъпник номер 1 на държавата... Същият този "полицай" заслужава същата участ сега в затвора...

6

Анонимен

преди 2 месеца

Взеха ли кръвни проби за наркотици от полицайте? Малко нервни са били

5

Анонимен

преди 2 месеца

В ареста е трудно да се направи самоубийство

4

MNENIE

преди 2 месеца

Ще се окаже че имаме Психопат Полицай Канибал в Ямбол .Защо МВР и Министъра на МВР го Крият ?Има Камери и Записи - за 1 минута може да се види Убийството и Горенето на Човека .Може и вашите Деца да попаднат на този Менгеле .

3

Вкарайте

преди 2 месеца

Този "юнак" в килия с най-закоравелите рецидивисти докато му тече предварителния арест.Нека го видим там какъв "бабаит" е и как се бият до смърт беззащитни хора!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Полицията е пълна с психопати не нормалници. Овцете пасат и преживят, докато не им излезе късмета и някой "пазител на реда" им види сметката.

1

Анонимен

преди 2 месеца

До кога ще търпим куки-убийц, докога?!