11

Анонимен

преди 1 месец

Обикновена филтрирана вода. Вземам 2 бутилки - едната от хладилника, а другата замразена и имам за поне половин ден. Хубаво е повече калий за диуреза, но трябва да се следи да не оставате и без натрий. Някои ползват паматон, главно вечер, но е хубаво да има и лекарски контрол. Иначе може чай от полски хвощ.

10

Ицо хазарта

преди 1 месец

...Това е нек,ва скрита реклама на ......Девин? :)

9

Хисаря

преди 1 месец

Не само във всеки абзац присъства името на известна минерална вода, ами и я написали с големи буквички, да не би на някой да не му се набие в главата за коя вода става въпрос.

8

Анонимен

преди 1 месец

Фитнес инструкторът Станимир Михов - рекламно лице на "Девин"

7

Анонимен

преди 1 месец

Причината за Отоци по краката, Разширени вени и спиране на функциите на Кръвообръщението и Органите от Кръста надолу са СТИСКАЩИТЕ ЧОРАПИ! Няма значение как стискат? Силно или слабо - те спират нормалното кръвообръщение и се образуват мъртви клетки, които после тялото трябва да ги преработи и изхвърли. Ако си счупиш кост на крака, докторите така ти го гипсират стегнато, че ако не си премахнеш гипса в почернелия крак до 5 ден ще изгние и после за да не умреш ще го отсекат!

6

ПорЦелан

преди 1 месец

Аз ходя два дена в офиса, а три дена съм на вилата. В офиса има диспенсери свързани през филтри с водопровода от язовир Искър за студена, газирана, топла и вряла вода, а на вилата си купувам бутилки минерална вода. Напоследък "Горна Баня" няма бутилки по 10л и си взимам "Девин", минерална вода. В офиса нямам никакви проблеми, а с "Девин" все съм жаден и пи кая нонстоп.

5

Човекът Хумус

преди 1 месец

Аз пък точно от същата изворна марка вода задържам течности.

4

Анонимен

преди 1 месец

Какви седмици, само с една обиколка на Витоша загубих 4 литра, и вече не се задържат, изтичат директно, а преди беше на тъмно оранжево и се наливах с вода до подуване. Сега като се изхвърли се всичката сол и глюкоза, поне съм сигурен че горя мазнини. Иначе глюкозата е трудно да се прескочи, поне двадесет километра бягане.

3

Анонимен

преди 1 месец

Полезни съвети или реклама на мин.вода Девин?

2

бай Колио

преди 1 месец

аса спраам с мноо бира, ама - мноо бира кат каам - гъл,гъл-гъл,гъл - ориг-риг-риг-риг, ръиш Саше

1

Анонимен

преди 1 месец

Като пикаешпо често,хаха