87

ТагаренКУКУ

преди 1 месец

Най- после си призна а ик- ачик, че е украински фашист: не очакваМЕ Украйна да получи покана за НАТО, НО очаквай да получиш призовка От ДАНС за национално предателство! Украинса ***!

86

Анонимен

преди 1 месец

Какво значи НИЕ нямаму очаквания? НИЕ се припознаваме с Украйна и сме супер загрижени за къдбата и? Престанете да ни нкарнате в приключенията на Украйна.

85

Анонимен

преди 1 месец

Кой забрани да се споменава за падналата ракета край детската болница в Киев, 89? Няма нормален човек на тази планета, който да не знае, че падналата ракета край детската болница в Киев е американска ПВО ракета АIM-120, която се изстрелва от ЗРК NASAMS. Знаем също, че изстрелялият американската ПВО-ракета, ЗРК NASAMS е доставен на киевския режим от Норвегия. Знаем, че в грубо нарушение на хуманитарните закони, ЗРК NASAMS е разположен в жилищен квартал в Киев.

84

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизмът неонацистка групировка ли е или да?

83

Хи хи

преди 1 месец

На нас за урките ни е през оная работа. Никви не са ни. Нито са в ЕС, нито са в нато. Интересно, защо е тоя вой за урките, а нищо не се чува за децата на Судан, на Кения??

82

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Нека ти разбия мита, че росия ни е "освободителка". България е била разделена и поделена на карта още преди да гръмне първата пушка в тази война, като после руснаците наричат "великобългарски шовинизъм" желанието на българите да се обединят в една държава. Червения ботуш не е влязъл в България от добри чувства, напротив, "освободиха" ни така добре, че още не можем да се оправим.

81

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Не се лъжете от руснаци, преструващи се на украинци. Руснаците имат специфично оплешивяване и форма на главата, и като цяло са доста прости и нагли.

80

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ами попитай Запрянов защо.. Има официални телефони в МО. Страх те е да се обадиш ли, че ние да ти отговаряме от форума?

79

Анонимен

преди 1 месец

Защо България подкрепя Украйна, при положение, че Русия е наша освободителка и даде кръвта си за нас преди 137 години.Да въоръжаваш враговете на Русия е национален позор за България!

78

Анонимен

преди 1 месец

*** за магарев

77

FMC

преди 1 месец

Поздрав за Тагаренко:"https://youtu.be/tGtEgyuW5Hk"

76

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна и Русия от 2-3 години има едни 3 -4 милиона мъже които работят само с оръжия. Не зная как ще ги отучат да работят нещо друго.

75

FMC

преди 1 месец

Гледахте ли новините на БТВ тая вечер, в които излъчиха украинския посланик? Колко сълзлива история...преди десетина дена не чух подобна сълзлива история с посланика на Русия. Дори не забелязах, дали отразиха поразеният плаж в Севастопол. Между другото, тая ракета изобщо не е паднала върху болницата, а до нея. Все пак взривна вълна, какво да се прави. Подозрително това е ракета от ПВО...но знае ли човек, може да имало кандидати за дървени костюми в съседство на болницата.

74

Анонимен

преди 1 месец

Тагаренко пак ли ти бе?

73

НЯКОЙ

преди 1 месец

Най-после една добра новина за България, а другаря Тагарев, който е учил военни науки в Русия може да се запише доброволец в Украйна.

72

По същество

преди 1 месец

Тоя като какъв е там и като какъв се изказва? Гащ*ик. Магарев - позор, съд и затвор!

71

Ббб

преди 1 месец

Тоя като какъв се изказваи кой го пита, че да си взима хонорара..

70

DDD

преди 1 месец

Даже не четох статията.Тоя плазмодии отново ли е казал нещо?Трябва да го пребият с п.ръчки на площада като в средновековието

69

Някой си

преди 1 месец

Другарят Тагарев,е Защитавал " дисертация" не къде да е,а точно в Москва! В продължение на повече от 2 години,този мишок е ял Руски хляб и се е " усмихвал" Лицемерно! И сега,тая мишка,да " Мрази" повече Русия от други е Безочие!!-:( Трибунал за този Предател!!!

68

Анонимен

преди 1 месец

Тагарев е Московски възпитаник. Още ми е чудно защо американците го пуснаха да им разглежда хвърчолетите. Че даже и се подписа на GYза на един от тях