53

Анонимен

преди 1 месец

Ми те не могат друго чекистите, освен да слухтят и следят. Това им е в гена. Ако им отнемете радостта от следенето, служителите на службите ще пукясат - кой рак, кой инфаркт. Както ще има много инфарктирали копейки след поражението на Москва. На Митрофанова не и пука: тя има апартаменти на Лазурния бряг и луксозно бунгало в Аруба, където да се гушка с ислямския поп Гундеяев.

52

Анонимен

преди 1 месец

Много села превзеха тез руснаци, Брей! За три години около трийсетина. Респектиран съм.

51

Анонимен

преди 1 месец

Ха-ха!"С повияено внимание?!Руснаците си следят тези краваристански демонстрации със съвсен нормално внимание.Те знаят мнаого добре,че ОТАН е една американска креатура,а останалия,освен караваристанцитепълнеж, е като масовките в долнопробен холивудски филм,в който кръстникът на мафията събира пълнежа,за да му спусне нарежданията си.Може да ги спусне и по сополствата си,но така е по-ефектно!Нищо ново и различно!Просто скука.Много по-важно е,какво ставана по телефона между ЦРУ и КГБ и на фронта!

50

Анонимен

преди 1 месец

Казват че Зеленски е взривил болницата има сташ тая работа тоя фашист

49

Оптимист

преди 1 месец

руският тумор трябва да бъде хирургично остранен от лицето на земята.

48

Иванов

преди 1 месец

Както казах и преди само оръжие в малък адрен заряд и заплахата срещу Москва Крим и други руски обекти ще спре агресора

47

Така е ..

преди 1 месец

Песков лъже та се къса.С тази война какво очаква от НАТО ? Сигурно да ги прегърнат.

46

Анонимен

преди 1 месец

Кремъл тъкмо са се събрали пусни и у 3..4 атомни торпеда )))

45

АлаБала

преди 1 месец

Тука гледам колко *** се надпреварват да убиват ***...ми хайде хващай те пътя за Украйна. Само ми е чудно оня ден Украинците като блъскаха с ракети по плажа вие къде бях те ???Защо тогава не казахте нищо какви изверги са че да използват касетъчни бомби по мирни хора на плажа където не могат да се прикрият! *** ...

44

бре

преди 1 месец

А тууй то.... Че нали русия воюва с НАТО от 3 години, какво има да ги следи .... Тези не знаят какво да говорят вече, не , че някой го интересува какво казват

43

Анонимен

преди 1 месец

Ще поговорят малко за пари. и ще се разотиват кой откъде е. НАТО е политическа организация с паразитна бюрикрация. НАТО армия няма, такива имат страните членки, а 80% от тях са жалки във военно отношение. А западното оръжие е много скъпо и затова ще се кихат едни сериозни кинти на Чичо Сам.

42

Кво ми пука

преди 1 месец

Как следял - очевидно са пълни *** , вече ми се драйфа като прочета Кремъл това или онова - баси нема ли кой да го пречука тоя изверг - да удариш с ракета болница където се лекуват деца с левкемия и онкологични заболявания и да удариш реанимацията и операционната е извън всички възможни грехове - как ли спи тоя Путин ?

41

82 ОМБр

преди 1 месец

Блатная дали е по-богата от вчера,и дали утре ще е по-богата от днес? ;))) Смърт за бездарните окупатори,и за всеки който ги подкрепя!

40

Ivan

преди 1 месец

И какво като следите "с най-голямо внимание реториката на разговорите, които ще се проведат, и решенията, които ще бъдат взети"?!Какво ще направите?Не се еб.вайте с НАТО,защото няма да имате време и последната водка в жалкия си живот да изпиете,банда алкохолици!

39

82 ОМБр

преди 1 месец

Ама защо скрибуцат тъй жално тези руски циркови неможачи ден 869!?

38

Степан Бандера

преди 1 месец

Какво следят тия пр.о.ш,ляци, да вземат да си записват - страните от НАТО си вдигат годишния бюджет на почти 2 трл долара, от които 900 млд са на САЩ. отделно за Украйна се заделят по около 100 млд долара. А фъшльовците с техните 130 млд долара къде отиват?

37

Зозо

преди 1 месец

Пес, ще следя с повишено внимание как ти бръснат мустака в Хага :)))))))))))))))))))))

36

Анал Русия

преди 1 месец

Бе аз тоя го помна отнякъде

35

дедо Груйо

преди 1 месец

Няма да се харчат много, Русия върви на самоунищожение.

34

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Страх тресе ***..