31

джан-гръц

преди 1 месец

Аз па нарочно си НЕ *** ноктите цела година и кога дойде ред на стикерите, докат ги свалим от джама...те земат та се изпилят до нула и така до следващата лепка.

30

Един Българин

преди 1 месец

Не мога да повярвам....какво ще правят обръчите от фирми на Борисов? Ще им отиде далаверата и няма да има за шкафчето!

29

Анонимен

преди 1 месец

Издрах си прозореца от рези скапани стикери, за 10 години само 1 път са ме сприрали КАТ , че да ги гледат , пълна тъпотия.

28

Един

преди 1 месец

А печатницата на чичко дрът комунист какво ще прави? Сещаш се нале.....

27

Майна

преди 1 месец

А отпадане на нотариална такса при прехвърляне кога ?!? Ей тук ще ги призная за "ново лице" ако някой политик внесе изменение. Да ама Не - това е лоби е по непоклатимо и от Вселената. Един ден губене на време, нерви и едни пари за еднин подпис.

26

Чичко Комунист

преди 1 месец

Винаги ги е имало и винаги са ги забранявали,и пак ще ги има стикерите.Няма значение защо се слагат,важно е точно определен чичко комунист да си слага парички в джобчето!Естествено уж е в името на народа и за негово добро,но реално е за едни пари да отидат в нечие джобче.Винетка може да не купи всеки,но със закон стикер ще има всеки,който кара кола!ДЪЛБОКИ ЗА ДЖОБОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ И МНОГО СА ТАКИВА СТРАНИЧНИ ДОХОДИ ОТ НИЩО ЗА НИЩО!

25

до 21

преди 1 месец

Най-големия всезнайко и "специалист" по всичко в държавата е гусин Борисоff....

24

хи-хи-хииии......

преди 1 месец

Жалко, на някои шАфИорЕ, предното стъкло на колата им е като панаирджийско стрелбище, от всевъзможни лепенчици!!!

23

Театър Сълза и Смях

преди 1 месец

Ааааа не, искам си стикерчета, които след като вече са невалидни, да си ги чегърткам!

22

И през соца ги имаше

преди 1 месец

Навремето през 90-те,когато застраховаха силово слагаха лепенки,за да знаят крадците да не пипат.Та тогава излезе такъв закон лепенки да няма никакви.Жената взе книжка и залепихме ''млад шофьор'' на стълото.Спря ме един полицай и заплаши да ми напише акт,ако не махна лепенката и чегъртах, какво да правя?!После заобиколиха закона и ги слагаха на огледалото за задно виждане.После прегледа пак и до днес се слага,а и стикера за замърсяване.Та периодично ту ги забранява,ту пак ги въвеждат.КОМУНИСТИ!

21

Ббб

преди 1 месец

Без всезнайковци като ппдб ще е най-добре. Това ли е сега проблема на държавата и искат да имитират дейност, да им се трупа трудов стаж. Като няма да избират правителство, айде чао. Лепенките са полезни на полицаите и на шофьорите, колкото по-просто е всичко, по-лесно е.. Чужденците имат лепенки и на регистрационните номера. С тоя нетминет все проблеми ще има. И не знам дали знаят, но има места без интернет, по планини и др. Операторите дават покритие на % от населението не територията. ***.

20

А като Тока Спре

преди 1 месец

със Закриването на Марици и АЕЦ-а, тогава кво ще правиме - щото голямото предимство на хартията е, че не иска ни ток, ни вода, ни поддръжка на Сървъри и Центрове за Данни и т.н.

19

Анонимен

преди 1 месец

Еми изберете едно - до преди година искахте 20 стикера, сега нищо? Сега да не ме глобите ако детето залепи лепенка на Пепа Пиг.

18

Мда

преди 1 месец

От няколко години гледам -румънците нямат никакви стикери на предното стъкло--а ние лепим търкаме пак търкаме лепим - все едно сме на олимпиада в националната лотария на Божков

17

Анонимен

преди 1 месец

Аз вече колко стикера напечатах , колко пара прибрах , айде от мен да мине ....поздрави от Хавай

16

Анонимен

преди 1 месец

Те тия стикери дето си ги лепят полицаи , прокурори и подобни повече ги излагат Като паркир атакъв на тротоара и се вижда ясно каква охранителна и правосъдна система имаме

15

Ушев

преди 1 месец

А кога ще забранят стикерите които си лепят полицейските служители и техните роднини приятели и т.н. за да не ги закачат ?

14

Муахаха

преди 1 месец

Ке Ви Чипират ли?!

13

Анонимен

преди 1 месец

В Япония нямаш право да си купиш кола ако нямаш место за паркиране в радиус от 2 км от дома си Първо в общината ти намират место /ако има / около дома ти , дават ти един кръгъл стикер , който показваш в КАТ , и само тогава може да прехвърлиш колата на свое име И кръглият стикер се залепва на задното стъкло

12

ПППП

преди 1 месец

Всичката Мара фтасала, само .......тка си не вчесала !