23

Това са

преди 1 месец

Западно пропагандни манипулации.В БГ СА БОГАТИ САМО БОЙКО,ДОГАН И ВСИЧКИ НАДОЛО ПО ВЕРИГАТА НО НЕ И ПРОСТОЛЮДИЕТО КОЕТО ДЪРЖИ ИКОНОМИКАТА!!!

22

До 21

преди 1 месец

Денди, звездите пак ли ти говорят

21

Анонимен

преди 1 месец

Докато сте на ниво "свинско със зеле" ще си останете бедняци.

20

Анонимен

преди 1 месец

Доходите на 70 % са 1 % от доходите на ицо хазарта - наркомана . Как да се изравнят тези доходи ? Подкупите с които Брюксел подкупва партиите в България със подкуп маскиран като евродупитатска ,,заплата,, Което е еврокорупция и се плаща за да няма референдум за членството и доходите на ,,европейците,, българи .

19

Анонимен

преди 1 месец

Средно аритметично е като свинското със зелето: едни ядат свинските пържоли, другите ядат зелето, но средно ядем свинско със зеле!

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 : В паралелен свят живееш ти, драги. В истинският свят за първо полугодие прескочих 100 бона. Да си учил.

17

Анонимен

преди 1 месец

тя тая скалъпена новина от паралелен свят където за бу-стан историческите събития са минали по добре за държавата, и даже може и хората да са останали нормални.

16

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

отдавна всичко читавосе изнесе в чужбина ! а СБ знаем че е инструмент на САЩ за колонизацияа на държавите така че не може да им се вярва изобщо !

15

Анонимен

преди 1 месец

Алекс не ги слушаи глупостите на тия търтеи дето ги мързи да работят ,на мен работните ми часове в седмицата са минимум 250 ,съботата ми се плаща 130% ,неделята 150%....търтеите искат да работят по 22 дена по 8 часа =175 часа и да взимат моите пари:).И КЪДЕ ВИДЯХТЕ ДОХОДИ КОИТО НЕ СЕ ОБЛАГАТ ,ПРОСТО НЕ СЕ ОБЛАГА ПРИ ВАС ,А НА МЯСТОТО КЪДЕТО СЕ ПОЛАГА ТРУДА.Заплатите в плик са български патент

14

Анонимен

преди 1 месец

Плукчиева ей сега говори и каза, че ЕС има спат на ивестиции 17 %. Така че каква еврозона. какви 5 лева. Парата се насочва към Азия и Африка и Индия с ниски заплати.

13

Математик

преди 1 месец

Инфлацията скочи с 40 % . Вдигнаха заплатите последните 2 години с по 10 % уж да я " компенсират " и с повече хартиени пари влязоха в клуба на още повече работещите балъци. Да ви го натаковам на стъкмистиката.

12

АНИНИМЕН

преди 1 месец

В БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВАТ ОКОЛО 1 000 000 НЕВЕРОЯТНО БОГАТИ БЪЛГАРИ Й ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВАТ ВСЕ ПО БОГАТИ,ОСТАНАЛИТЕ ВСЕ ПО БЕДНИ....БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ В ЧУЖБИНА ОТДАВНА СА ПРИДОБИЛИ ЧУЖДО ГРАЖДАНСТВО ПОВЕЧЕТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА НЯКАК СИ СА КАТО ТРЪН В ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ КОЙТО МИЗЕРСТВАТ В БЪЛГАРИЯ

11

Алекс

преди 1 месец

Хууу ама как разбират доходите на българите в чужбина? Нито се декларират някъде нито се облагат. На боб ли ги определят?

10

Анонимен

преди 1 месец

Тоз доклад малко като средната температура в болницата като се включат и отрицателните температури на пациентите в моргата.

9

Анонимен

преди 1 месец

Много богати са 00001 %. Останалите 99% мизерстват и много бедни. Средно а хартия сички са богати нали но не са.

8

Айляк

преди 1 месец

Да 7: Знам как е на запад, по-добре от всеки друг:)

7

До Айляк

преди 1 месец

Това, че имаме собственост определя и другото. На Запад си на квартира, с 3 месеца предизвестие, ако се изнасяш. Гледаш на работа да се справяш. Колко и да взимаш, 1-2 месеца без заплата и си аут от квартирата. Междувремнно и тук става така, защото имаш пък ипотека. Но който има изплатено жилище, ходи го напрягай на работа. Ще ти каже чао, и е на следващото. Съревнованието го няма като на Запад. На Изток пък са много народ. Не се ли стараеш, на вратат чакат 20 човека. Гонят те и следващият.

6

Има ли

преди 1 месец

...някъде, където да виреят необолшевиките от Кремъл, и хората да са добре! В Империята на Zлото, единственият доходен бизнес, е да се цаниш за пушечно месо!

5

Анонимен

преди 1 месец

В.ъшкари 5 милиона - това е на Тиквата еврогейското развитие - и тоя наглец пак е първи за власт :)))

4

Анонимен

преди 1 месец

Да миячите на чинии и берачите на ягоди по чужбина правят страхотна добавена стойност, ако прибави и джебчийските бригади ще станем милионери.