9

Анонимен

преди 1 месец

Браво на съда тоя един лев не е откраднал )))

8

МВР и прокуратурата

преди 1 месец

МВР и прокуратурата не са виновни, че работят с остаряла нормативна база, която не дава възможност да се структурират доказателствата за съвременните престъпления! Съдебната реформа трябва да се подготви чрез нова нормативна база /нов пакет закони/, даваща възможност да се стига до ефективно правораздаване и усещане за това, че нарушаването на законите води до сериозни последствия!

7

Къде е Христо Иванов

преди 1 месец

Защото лицето Христо Иванов вече 10 години развява байряка за реформа в правораздаването, а какво е направил той и викачите от ПП-ДБ, нищо! Една голяма нула! Защото под реформа в съдебната реформа тези лица разбират да сменят сегашните с техни хора! Ако искаха реформа първо щяха да сменят Наказателно-процесуалния кодекс:НПК/, който отдавна е морално остарял! Защото в НПК не се разглеждат съвременните кибер и другипрестъпления и липсват адекватни за тежестта на обвинението наказания!

6

Анонимен

преди 1 месец

Какво да оачакваш от проурори библиотекари.

5

Анонимен

преди 1 месец

днес.бг, защо лъжете? Съдът е пуснал лицето Теодор Илиев. Тепърва ще се установява кой е "хакера Емил Кюлев".

4

Анонимен

преди 1 месец

А вие защо наричате лицето Тодор Илиев с названието "хакера Емил Кюлев" в заглавието, след като съда е постановил че това не е доказано а е само теория ? Нали знаете, че това е подсъдно : клевета, разпространяване на невярна информация, пропуснати ползи от страна на наклеветения и прочие ?

3

Анонимен

преди 1 месец

Кво да искаш от "прокурори" завършили задочно в някой от безбройните набедени за университети каси за пари.Хубу че поне съдиите четат закона иначе сме в коша всичките.

2

Анонимен

преди 1 месец

КАКТО обикновено *** *** от МВР се оляха. Вероятно никога няма да успея да докажат, че този човек е някакъв хакер, като им з наем интелектуалните и техническите възможности.

1

Анонимен

преди 1 месец

как се казваше много пара пуснаха на свирката и влака спря поради липса на пара.Поредното медийно събитие на Съда и Прокуратурата!