36

Човек

преди 1 месец

Да забранят подземните паркинги и в моловете и в жилищните сгради! Аргументите са абсолютно същите!

35

глас народен

преди 1 месец

направете референдум без паркинги или с подземни паркинги да видим какви ще бъдат резлтатите.

34

бг

преди 1 месец

ако няма паркинг тогава узаконавате прегазването на децата. нищо не пречи под училищните площадки и дворове на детски гардини и площадки да има поздземни паркинги.Изолационните мтериали са толкова усъвършенствани чи няма нито да тече нито да се лиши от растителност.Трабва да се правят подземни паркинги залесени отгоре и покривни градини за да стане въздуха в градовете по-чист. Таве част от модерната архитктура но къде чугунен комунист или негово отроче ще знае тези неща нали те са от лоши запад

33

Ангелина

преди 1 месец

ГЕРБ "не позволяват подземни паркинги под училища" ,но пък позволяват продажби на наркотични вещества ,пред и вътре в училища!!!

32

Майка ви

преди 1 месец

Какви хора само. Викат "какво лошо има в паркингите под училичата" От това се хваща рак, всеизвестно е. Дано вашите деца учат там или на близко място до паркинг. Все пак дълбоко се съмнявам, понеже подръжниците на идеята се съчетават със същия пол и за това не им пука за децата

31

Анонимен

преди 1 месец

Соц училищата да се преместят мна по-тясно място. Вижте старите училища от времето на нашите деди-фашисти. Керемидени училища, килийни училища.

30

Анонимен

преди 1 месец

Дойде ред да приватизират училищата и да построят жилища за богатите, да изгонят бедните в гета. Не е справедливо социалистическите училища да разхищават ценно място. Защото сме капуталисти.

29

баба мара

преди 1 месец

защо няма паркинги около метростанциите какво строихте 12 години та сега реветече ще се строи под детските градини вие какво направихте освинихте софия с товастроителство едно дърво не сте засадили след 20 години няма да имаме вода запиене и тогава пак някои ще ви е виновен

28

Идеалист

преди 1 месец

Тези *** да вземат да отидат в РЮА ( Южна Африка ) и да видят какви паркинги са построени на няколко подземни и на 6 - 8 надземни етажа. Това е станало преди 60 години. От далеко не се забелязва, че са паркинги, защото приличат на обикновени обществени сгради, Да не би да са решили да си правят там скрувалища?

27

Климбо

преди 1 месец

Тоя орангутан,не бе ли забъркан в някаква далавера в НДК,.Ама май и той е минал през пералнята на Тиквата...Шиши...

26

Анонимен

преди 1 месец

А какво лошо има в самата идея? Училищата са общински терени, в центъра са. Стига да има елегантен начин да се построи нещо функционално отдолу, защо не!? Все пак никой не иска да се строят небостъргачи там. Вместо да се отчуждават имоти за многоетажни паркинги, нека се пробва и това оригинално решение за повече паркоместа за живеещите в центъра.

25

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам никакви смислени основания да не се правят обществени паркинги под училищни дворове.

24

???

преди 1 месец

Кое е по-малко лошо за здравето на децата? Дали хората да обикалят с колите си около училищата търсейки място за паркиране или без да обикалят да влязат в подземния паркинг под училищния двор?

23

Анонимен

преди 1 месец

Днес Хекимян да не е в отпуска, че са извадили Борша да кряка на амбразурата. По принцип харесвам ГЕРБ, но с това постоянно заяждане на дребно за всяко нещо в София, започват да ме дразнят. Все едно, че по времето на Фандъкова София беше мега топ уредена европейска модерна столица, та сега оревават орталъка за всяко отсечено дърво или сложена маркировка. Градът има спешна нужда от добри идеи, облагородяване и развитие, а не от непрестанни крясъци по телевизията.

22

Анонимен

преди 1 месец

СДС и ГЕРБ подариха на мафията парцелите подходящи за обществени паркинги и сега за какво протестират?

21

пловдивчанин

преди 1 месец

За София не знам, но Пловдив е съсипан и разграбен именно от ГЕРБ и техните кметчета и калинките им

20

Koko

преди 1 месец

Борша де опоска НДК и *** на поразия вместо да говори за ремонта на ремонта се загрижил за паркинги. Абе много жалки евтини опорки намират фандъците, никакво въображение. Гледам и на Патриарха задръствания няма. Безпартиен съм но тия ептен за мезе ни взеха мамката му.

19

Лесничей

преди 1 месец

То всичко е в училища и детски градини, в Овча купел 2 например има две големи детски градини и училище в близост. Правят си устата да строят още от тях, къде? А тогава паркинги също къде? Всички останали пространства пък са превърнати в площадки?! Искате да сме екологични, да караме последния писък на модата - електромобили, да изкараме по 3-4 км кабели, за да ги заредим ли или как? Страна на абсурдите! Нямам думи.

18

Чоки

преди 1 месец

ГЕРП така презастроиха София, а сега се оплакват, че не можело да има подземни паркинги на единствените останали места. Шизота.

17

Христо Христов

преди 1 месец

"В предизборната кампания на Терзиев-Бонев (общинския съветник Борис Бонев) беше много ясно казано, че ще се случи строителството на паркинги под училища. " - явно софийските бездетни про'с'таци го искат. Не виждам защо ГЕРБ трябва да се напъват са спасяват про'с'таците от Про'с'тотията им. Да се строи! Лошо няма.