55

Fena

преди 1 месец

До Срама за предателите! Умнико, след като толкова добре познаваш историята, защо не се върнеш към 70-те години на миналия век и не разкажеш историята на енергетиката? Кой ти построи АЕЦ? Кой ти построи газовия пръстен? Кой ти построи ТЕЦ София? И руснаците през годините винаги са плащали, а не като американците, дето им наляга 230 милона само за един "студен резерв". Надъхана калинка, без знания, без опит, без мнение, без мислене - нищо. Само едно раболепие за жъли стотинки пред господаря!

54

vs

преди 1 месец

Само едно може да се каже! Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път!

53

Срам за предателите!

преди 1 месец

На всички глупави въпроси и на всички безумни твърдения, които рубладжиите прокарват тук, ще отговоря само с една фраза: защото има родоотстъпници, на които россията им е по-мила и драга от собственото им Отечество! И на всичкото отгоре се представяте за някакви ,,патриоти"; може, ако патрията (от лат. Родина) ви е Русия. Защо тогава се прикривате като българи? Ние нямаме нищо общо с московските варвари, наследници на Златната орда! Да ви напомня ли за другата, Волжска България? И кой я унищожи?

52

причина-следствие

преди 1 месец

А забравихте ли, че първите санкции бяха забрана на плащанията към Русия и съответно Русия се обоснова на договрите със съответните страни получатели, които изкаха газ без да го плащат и врътна кранчето ?Освен това България вследствие на действията си бе включена в списъка "вражески държави" от страна на Русия . Сега делото ще бъде загубено но разните адвокатчета и юрист-конултанти ще си вземат хонорарчето .

51

Питанката

преди 1 месец

И защо го правим със закъснение от 3 години? Или просто пак ще отбиваме номера?

50

Анонимен

преди 1 месец

Юрисконсулт мравояда, нали?

49

До Зозо

преди 1 месец

И сега плащаме скъп и си мислим ,че не е руски

48

Анонимен

преди 1 месец

Видяхте ли какво индийско електромобилче караха Путин и Моди?

47

VladTepes

преди 1 месец

Да заведат иск пред Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян.

46

HELL

преди 1 месец

До 32335445 хахаха Русия да плати след края на войната. Ти не виждаш , че НАТО каза Украйна да се бие до последния украниец като свършат пращат ново пушечно месо от ЕС

45

Зозо

преди 1 месец

По времето на Р.Овч. и други комунисти плащахме най-скъпия газ в Европа. По цял ден платени руски "експерти" обясняваха, че без Газпром ще фалира държавата?!? Трепане за всички тях!!!

44

Ханибал

преди 1 месец

Моди е предложил слонове на Путин!

43

До 42

преди 1 месец

Ами аз тук не виждам Митрофанова,а наглите украинци на Илашчук

42

Анонимен

преди 1 месец

Пропаста между развитите страни и третия свят се разширява! Въпроса е, ние от коя страна ще бъдем?

41

Знаещ

преди 1 месец

Добре е че показваме зъби,лошо е че нямаме топки за нещо подобно!Митрофановная веднага ще задейства системата за смазване в зародиш на нещо подобно.Един ден ще се случи неминуемо но още има стари кримки да бранят руските интереси!

40

Анонимен

преди 1 месец

А сега разбирам украинците скачаха на Русия и се надяваха с помощта на запада да гепят от Русия

39

Анонимен

преди 1 месец

Надявах се и си мечтай някой нещо да даде на Уколандията ти

38

32335445

преди 1 месец

Междудругото блокираните руски активи са в размер не на 300 млн, а на най-малко 400 млрд. Те ще покрият малка част от репарациите, които Руската Федерация ще трябва да изпалти на Украйна след края на войната. Може да ни дадат и на нас от тия пари по делото срещу Газпром ;)))

37

До 33

преди 1 месец

Не това е глупостта на ПП-ДБ дето си назначили свои хора в Булгаргаз без конкурс и нищо не разбират от тия работи

36

Анонимен

преди 1 месец

Всички бивши републики, включително Беларус, минават под крилото на Китай!