59

ха, ха

преди 1 месец

Никога няма да си купя обзаведено по чужд вкус жилище .Ремонтиран да - сменена дограма и канализация,шпакловани стени.Но до там.Обзаведените са голям кич.

58

Роскосмосс

преди 1 месец

Глупости.........в Испания е по- евтино, подредено и уредено..........

57

ДОНЧО

преди 1 месец

РУГАЧОС КАЛВАЧОС ГР ЯМБОЛ КВ ЗЛАТЕН РОГ БЛ1 КУРВОЛЯЧОС БРАВОС.........

56

Анонимен

преди 1 месец

Хах, някой пише как в София цените били ниски, а в Мюнхен по милион евро.Абсолютна манипулация, в София има ниски цени в периферията, отделно всичко е коптор. В Мюнхен има и доста по-евтини за хора с номрални възможности, отделно това е един от най-скъпите градове. Аз съм гледал в Германия други градове и излиза по-изгодно, на места дори по-голяма площ. А българските брокери трябва да бъдат съдени за измама!

55

Форекс

преди 1 месец

Имота от снимката не е от България. Научиха се да слагат нормални жилища на снимките , а не софийските коптори...

54

хамалин

преди 1 месец

До ОлигархаТо двустаен в Испания е по-евтин от гараж в Гео Милев , нашия.

53

Гибралтар

преди 1 месец

С тези цени гонят младите от България, е то е за тяхно добро де , но все пак...

52

Сифилистакис Спиноки

преди 1 месец

Обзаведен , а преди продажба даван поднаем и ползван за работно място от труженици на най-древната професия с променлив пол и съмнителен здравен статус.

51

Циник

преди 1 месец

Много анонимни тези експерти, нямат си имена, няма фирми, абе една жена казала, че имотите ще растат... Или сте пожълтели съвсем и разправяте клюки или сте отчаяни, защото нямате продажби.

50

Мишо

преди 1 месец

Търся панелка за половин милион в Обеля да беля семки на терасата и да си правя кефа

49

Анонимен

преди 1 месец

Най бързо се продава когато продавача е на зор и спешно му трябват пари. Пускаш го на 50% под пазарна цена и веднага някой брокер го купува.

48

ББ

преди 1 месец

Последните времена.

47

Анонимен

преди 1 месец

Търговията с имоти от фирми трябва да облага с данък 80 процента.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ех, а *** така гръмогласно предричаха, че щели да паднат на половин. Те така предричаха и че без газта на колхозниците щехме да умрем от глад и студ. Тая зима как ше е ***? Да знам 2 или 3 пъти да ида на море?

45

Олигарха

преди 1 месец

Аз си купих в Испания преди ковид и ме боли паtoka за вас

44

Анонимен

преди 1 месец

Съжалявам вчера купих последните два апартамента! След 1година ще ги продам на двойни цени!

43

Анонимен

преди 1 месец

В момента май нищо не се продава бързо, ама щом казват...

42

Анонимен

преди 1 месец

Няколко варианта за обзаведен и ремонтиран. Трябваше ми жилище в друг квартал - продадох моето, обзаведено и без нужда от нов ремонт и купих другото. После ми трябваше по-голямо и предишното е обзаведено и ремонтирано, готово за нанасяне. Един бивш колега купуваше жилище в лошо състояние, ремонтираше го сам и го продаваше много по-скъпо, като купуваше следващото в лошо състояние.

41

ТSMC

преди 1 месец

В Южна корея на младите семейства с деца фирмите им строят и осигуряват безплатни 2-3 стайни жилища наподобяващи 6-звездни хотели в съседство на 3мин от фирмата обзаведени, климатици и тн детски градини, магазини,басейни гледачки, персонал за зареждане на фризери ландскейп фирма,изцяло частна 24/7 охрана.Грижата на служителя е да работи.Има сметки за ток вода и перилни препарати.

40

Анонимен

преди 1 месец

Продавам гараж с реновиран тоалет- 90 000 евро- реална обява- цените биле високи защото доходите ни биле нарастнали и търсенето било огромно- има ли някой да повярва в това.....