25

Ушеф

преди 1 месец

23 Изгубил си е крака щото е бил на гадна херца

24

Ушевите се гаврят

преди 1 месец

С болни хора и инвалиди които пушат трева защото им помага не да я продават а я копуват за лични цели и те ги тормозят а тия къде водят кила с тирове не ги закачат.

23

Анонимен

преди 1 месец

По велик...по можещ ...по знаещ..по..по най - от наш милиционер или бюрократ НЕМАААРеално тия в една нормална държава и за селски пъдари не моат са кандидатират...не стават ЗА НИЩООСамо маат *** ,къде какво завлачат и на село

22

Анонимен

преди 1 месец

В ранната си младост, когато все още пътувах с трамвай, станах свидетел на скандална случка. Заядлива контрольорка настояваше един от пътниците да й покаже документ, че е инвалид, а човекът беше с изкуствен крак. Тя беше много нагла и се държеше грубо. И изведнъж като скочи онзи мъж и като ревна "Аз съм бивш служител на МВР, загубил съм крака си при изпълнение на служебния дълг!" И като я подгони, онази писна и хукна. Трамваят точно тогава спря при телевизионната кула и контрольорката слезе.

21

Анонимен

преди 1 месец

Между Горубляне и младост 4 има незаконна автоморга,пръсната в полето около един Тир паркинг. Когато поради някаква причина се появят униформени ченгета,да дирят далавера,така спазват буквата на закона,че после месеци наред се влачат ден и нощ цивилни,да влачат боклучави чарколяци за дръгливите си морги, обикновено тройка дизел. Та толкова за буквите им от закона.

20

Анонимен

преди 1 месец

България е пълна с фалшиви телкаджии. Сега, ако разрешат на селски тарикат като този да кара без колан, щото има кръвно и диабет, нали се сещате как всеки мним болен ще се нареди и на тази опашка, за фалшива бележка да си кара без колан. Ще се създаде много опасен прецедент и още една схема за подкупи на лекарите.

19

Анонимен

преди 1 месец

В случая проблемът е изцяло в МВР.и по-точно в КАТ. Първо КАТ лошо са си написали закона, който после парламента е приел. Второ, КАТ не знаят как да изпълнят закона, който сами са написали. Трето, КАТ си присвояват права да решават, каквито закона не им дава. Решението е КАТ да се закрие.

18

мхм

преди 1 месец

Аз имам лекарско разрешение да шофирам с нос и още не са ме глобили.

17

Законът

преди 1 месец

Чл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани....(2) Могат да не използват обезопасителни колани:1. бременните жени;2. лицата, чието физическо състояние не позволява използването на обезопасителен колан;+++Остава да пояснят кой решава за неизползването на предпазен колан. Бременната жена трябва ли да ходи на ТОЛЕК или ТОЛЕК и за тях не може да реши.

16

Анонимен

преди 1 месец

Не е проблемът в полицаите,а е в съдиите. Всеки хванат убиец по пътя има поне по 10-15 акта,глоби или престъпления. Значи ги хващат. После обаче някой съдия ги пуска. А конкретно този с колана се изкарва ролкова зле,че едва ли не всеки момент може да припадне зад волана. Значи е опасен за деугите шофьори. Трябва да мине на медицински преглед дали е способен да шофира безопасно

15

хюго капет

преди 1 месец

ОДМВР-Плевен ще обжалва решението на съда...Вместо да тормозят доказан инвалид и да обжалват, що не свършат някаква полезна работа, като да регулират кръстовища.например. Животни...

14

Анонимен

преди 1 месец

А защо изобщо има право да шофира??!! Като се има ппредвид състоянието, този може да предизвика всеки момент катастрофа! След като колан го задушава, представете си на какво дередже е, вкл. откъм килограми! Би трябвало да му е напълно забранено да шофира!

13

Мдамммммм....

преди 1 месец

....поредното доказателство с какви глупости се занимава родната пътна полиция - докато по пътищата безнаказано вилнеят истински убийци, тия шапкаджии заработват заплатите си като "спазват буквата на закона", издавайки наказателни фишове на беззащитни болни хора...Срам, истински срам за професионалистите в занаята!

12

Наркодилър

преди 1 месец

От как почнах да си плащам абонамент на МВР не са ме глобявали за шофиране без колан.

11

Дядо Ванчо

преди 1 месец

И аз не обичам презерватив ,ама пази

10

Анонимен

преди 1 месец

Тъ-пи ку-ки. Точка.

9

Ушев няма право

преди 1 месец

Да нарушава личното ти пространство дали си с колан и с предарватив това е личен избор!!!!

8

Анонимен

преди 1 месец

Тия Господ ще ги глоби!

7

Анонимен

преди 1 месец

А кой е шеф на полицията в Плевен? Не може ли да стегне малко сектор пътна полиция?

6

Анонимен

преди 1 месец

Този ми прилича на някакъв селски тарикатт. Нали се сещате, ако ченгетата му се вържат, какъв прецедент се създава и колко още хитри *** като този ще се втурнат да подкупват лекари, за да им издадат извинителни бележки.