23

Анонимен

преди 1 месец

Имаме 1669,53 лева среден осигурителен доход при около 2300 лева средна брутна заплата и максимален осигурителен доход от 3750 лева. Излиза, че по груби сметки половината работещи са с брутна заплата под 1550 лева.

22

Анонимен

преди 1 месец

Интересно защо все още има хора, които не разбират какво е среден соигурителен доход, какво е средна заплата и защо средния осигурителен доход е винаги под тавана на осигуровките?

21

Шоп

преди 1 месец

Интересно как средният осигурителен доход е много по-малък от средната заплата и е доста под тавана за осигуряване?

20

17

преди 1 месец

Ъъу значи вашите са били топ комунистите брат ми;)

19

ББ

преди 1 месец

Бря, тука само милионери, шефове, директори и всичкото големци. Евала. И то под всяка статия, касаеща пари. Очаквам и Джеф Безос да драсне някой ред тук.

18

Анонимен

преди 1 месец

Плочкаджия, фриилансер, политик , президент на футболен клуб всички идва в казиното и си ги набиват при мен деца.

17

Анонимен

преди 1 месец

Тия най богатите няма да ги видиш с лъскавите коли щото не парадират с парите си! Да ви кажа момчета

16

до 15

преди 1 месец

До момента в живота си съм срещал 2 типа мултимилионери. Плочкаджии, работили на Роналдо и таксиджии. Безкрайно си прав с коментара си. Един плочкаджия печели на месец, колкото някой Б2Б или фрийланс на ден, два. Дори имам съсед на вилата плочкаджия. По-просто и жалко създание не съм виждал. Мъкне ми се с една баничарка, няма 2лв. в джоба, ама само обяснява "не е лесно да си началник на обект". Гледам го с дълбоки очи, като човек, ръководещ 3 компании, и нямам какво да му кажа...

15

до 13

преди 1 месец

Сладур, имаш ли къща в топ квартал за 1м евро? Имаш нищо. Панелка от баба ти. Имаш ли автомобил за 250к? Не, караш някаква немска бракма за има-няма 20к. Сладур, разбери едно- ти си СЛУГИНАЖ и то ЕВТИН слугинаж. Един принципал консултант в дейта средите изкарва по 1500 евро НА ДЕН по 1 проект. Ако работи по 2-3, смятай си. Много моля, не си мисли, че 20к (а те не са повече от 7-8к чисти) на месец са пари, смешен си! Неслучайно давам работа на точно 18 бачкери, като тебе ;) До един много знаят ;)

14

asd

преди 1 месец

Онзи ден на опашката в строителния хипермаркет някакво майсторче си говореше по телефона с някой и вика "тоя уикенд съм в Гърция, на риба...". Изкефих се. Преди 20 години не си помисляхме за море на Гърция, а сега който си иска може да си ходи и на уикенд разходка до там. Само човек да не го мързи. С 3 висши съм и много висок доход, но знам, че хората имат много повече възможности, само да не ги мързи. За съжаление масово се повлияват по руската хибридна война и не се оценява какво постигнахме.

13

Анонимен

преди 1 месец

Взимам 5 бона за баня! 4-5 бани на месец!Винаги има кой да ти пренесе материалитв за 50-200лв. Сръчен в ръцете, сивия сектор тоест ниски данаци, бачкащите и несръчни ит-та и прочие си плащат като попове данаците да има за етноса пари! Тоест умен и хитър.Малко ит-та влачак 20к на месец!

12

asd

преди 1 месец

Много си е показателно като се усреднява. Понякога се дават бонуси на няколко човека, които реално се раздават на работниците. Така пестят осигуровки, но дохода си го има и той наистина е разпределен върху повече работници, а не само за тези, на които на хартия е начислен.

11

До 10

преди 1 месец

Един плочкаджия взима на месец колкото фрийланс за ден, два. Неслучайно плочкаджоята живее в панелка е гетото, а ИТ-то в къща в Бояна за 1м Евро.

10

Анонимен

преди 1 месец

Добре че един плочкаджия взима повече от ИТ-та.

9

до 5

преди 1 месец

Един счетоводител не е неграмотен, но е неадаптивен с никаква добавена стойност за общество и бизнес и, респективно, печели колкото чистачка в Кауфланд.

8

до 6

преди 1 месец

По твоята логика, като ти си изял 3, а аз- 1 значи сме 50 на 50 функционално неграмотни бедни бачкотещи бачкери като теб и 50% нормални хора. Ама разликата е, че бачкотещият бачкер яде 1 кюфте, а аз ям 101 :) Така че, хапвай кюфтето за днес, че с това мислене ще си цял живот гладен.

7

до 5

преди 1 месец

Тотално неграмотен. Функционално неграмотен и нежелаещ да се развие. На един счетоводител 10к реда код му върши работата. Давай със следващата опорка. Времето на нулево платените счетоводители УННС-ари свърши преди 30 години.

6

Valio

преди 1 месец

Стига сте заблуждавали хората с това "средно".....На масата има 4 кюфтета аз изяждам 3 а ти едно.......е да ама средно сме изяли х 2.

5

Анонимен

преди 1 месец

Значи еидн счетоводитвл в софия е неграмотен?! Според 1вия.

4

Анонимен

преди 1 месец

Оууу значи надницата е двойно поне