19

Реджо

преди 2 месеца

За по-голяма сигурност на загиналите водачи на автомобили МВР у нас поръча след BMW- та, нови коли AUDI Q 7 за 4 милиона лева.Ще ловят джигити и бандити още във въздуха!Смешна държава!

18

Математик

преди 2 месеца

Драги маймуни с телефони и автомобили (обикновено неизправни), когато стане топло пийте вода, а не газирани напитки или бира. Когато не го правите обезводнените ви малки мозъци, заедно със старите гуми, липсата ви на адекватни шофьорски умения и прочие водят до инциденти в и извън населените маймунарници. Няма как цяла година да ходите до работа и до мола на газ с няква трошка и като тръгнете лятото по почивки да натискате газта. Спасите живот! Ползвайте автобус или влак!

17

Идиотите са много

преди 2 месеца

Много са, карат без да мислят. Това е резултата. Няма оправия.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ето, не помогнаха нито ФАРОВЕТЕ, нито проверките за алкохол и наркотици. Да позная ли, всички водачи са били трезви. Статистиката на НСИ от 2022 показва, че под 2% от смъртниците са причинени от пияни водачи. И сега ще продължаваме да дyxaме.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Денят не беше черен, много хубав си беше. Зависи как се кара.

14

Топчо

преди 2 месеца

Вчера на бул. Александър Малинов към 15ч. Повечето бяха неадекватни от жегата

13

Ivan

преди 2 месеца

Някой учудва ли се на това вече?!.Отговорност за всички бели по пътищата носи КАТ с новите коли за 40 милиона и стотиците камери,купени с нашите пари,за да могат да люпят семки в храстите!Защо никой не търси отговорност на най-безполезното звено в МВР и не разследва какъв е резултата от безбройните снимки и милионите глоби от шумата-както се вижда резултата е КРЪГЛА НУЛА!Но те продължават по същия безумен начин да ни рекетират по пътищата.Изкарайте НА ПЪТЯ тази шуробаджанашка клика!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Значи гръмко приетите промени в ЗДвП, които ПП и ДБ приеха с отнемането на автомобили на пияни и дрогирани не работят.Катастрофите си продължават.

11

Samo minavam

преди 2 месеца

Купете още коли на онези официални просяци по пътищата, да скубят робите. Дон Боко открадна парите, пътища няма, а робите се трепят като за последно. Пълна идилия в Бг

10

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно защо втори ден няма новина за 17 годишният швед карал без книжка и убил двама в такси?

9

А1

преди 2 месеца

Всички са(сте)виновни за това.Не казвам сме,защото не живея в България.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Като нямаме пътища се кара в ограниченията. И да имахме пътища като в Европа там пак се кара в ограничения. Само Германия има участъци без ама мислеха да го премахват. АКо не карате нормално, то бъдете готови да влезете в статистиката. Днес се разминало, утре пак.. ама има и други още по пррости от вас и тогава става много интересно

7

Анонимен

преди 2 месеца

Хем жега, хем дрога и наглост. Хем безнаказаност. Неочаквано добра комбинация.

6

Ганя

преди 2 месеца

Това е изключително примитивен народ! През ден загиват хора по пътищата на страната, но на никой на му пука, никой не не се замисля! Примитивизъм в най-висша степен! Затова този "народ" изчезва на-бързо от всички нации по света! На никой не му пука, всеки си пие ракията вечер и си мисли, че е традиция, а си е чист алкохолизъм!

5

Анонимен

преди 2 месеца

МВР убива!!!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Жалко за невинните които са карали в собствената си лента...

3

некой

преди 2 месеца

и без война се избиваме успещно....

2

Айляк

преди 2 месеца

Най-добрите шофери са у бугарско - най-дисциплинирани, най-внимателни, най-прилежни, сичко "най"...за употреба на алкохол и бело, дума да не става, най-много некоя конопена бисквитка за закуска и т'ва е...

1

THE BEST

преди 2 месеца

Жалко.... лошо....... Нямаме пътища..... Нямаме магистрала в Северна България...... Няма пари за скоростни пътища - примерно Добрич - Варна...... и много коли се карат ...... лошото е, че всичко това струва човешки животи.....