16

Лека жена

преди 2 месеца

И, професоре, кажи му изобщо да не се връща, ако няма да ми донесе поне 1 млн.$ Мизе*рници ми ме трябват.

15

Лека жена

преди 2 месеца

Кой чакаме за второ пришествие? I'll be burn until you return e песен на Usher. :) Дано не изгоря :) A She is on fire е песен на Alisha Keys. :) Кога да очаквам стека да е готов? :)

14

1

преди 2 месеца

Скоро ли ще е второто пришествие, че ми е жега.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Нападат го хората, защото от мераци да се правят на интересни, не се чуват какви ги приказват. Намери прогноза на Минчо Празников или Любка Кумчева, съдържат цялата информация, при това съобщена без да се правят на маймуни. Сега някакви наталита ми се размахват напред-назад пред картата, не може човек температурите да види при даден град, все едно гледам, заради голотиите и, а не щото ме интересува прогнозата за времето. Та и професорът, и той, да не остане по-назад.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Този май много го е напекло. Но дриспикбг такива ги търси. Как един нормален не намери.

11

Баба Гошка

преди 2 месеца

До реалист. Как мислиш съм стигнала да моята възраст без твоя човек да ми помогне с паникьорските си глупотевини? И ти си същия - линейки ти се привиждат. Кутия на промоция купи ли си, дупка изкопа ли си? Човекът те е предупредил. Скачай, че пришевствието ще те хване неподготвен и, за да дойдеш втори път, трябва да си си заминал поне веднъж. Де дряновица де. Кой им плаща заплатите да ръсят глyпостите си?

10

Реалист

преди 2 месеца

Българинът си мисли, че студът е по-опасен от жегата, тотално сбъркана представа. Човекът иска да предупреди да се пазим от високите температури, коментиращите го нападат. И защото повечето са неразумни и не се пазят, очаквам да започнат да припадат по улиците и линейките да ги събират като всяко през горещо лято.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Комунизъм е искал прадедо ти - шуммкаря, нападателя на мандри, за да може поне веднъж в живота си да си отяде с чуждото, защото баща му и маййка му за едно кило кашкавал не са имали акъл пари да заработят. Нито са си мръднали пръста да отгледат свои овце, кози или крави и да ядат до насита. Моите прародители са имали стотици декари земи, инвентар и животни и всичко са им взели червеногазите маккацци от твоя род. Не са искали комунизъм - да им вземат всичко и да си го поделят по партийна линия.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Браво Рачо .... Цяла зима да е топло :)))

7

Анонимен

преди 2 месеца

На Тупоглавци се дава трибуна ежедневно. Онзи ден бълнуваше жестоки горещини. Днес втори пришевсвия. От ада ли ни информира какво е времето там, що ли? Тук времето е нормално, лятно. Нито жестокости, нито пришествия

6

celsius

преди 2 месеца

Чудесно! Най-накрая да дойде истинско лято. Последните години умирахме от студ!

5

ИСКАХТЕ КОМУНИЗЪМ

преди 2 месеца

ИСКАТЕ И ДЕМОКРАЦИЯ ПОСТРОИХТЕ ЗАВОДИ ФАБРИКИ КОМИНИ, СЕГА ПРИРОДАТА СИ ОТМАСТЯВА. А И ДОБРЕ Е ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ЧУСТВАТ ЯЙЦАТА В ТИГАНЯ КОГАТО ГИ ПЪРЖИТЕ

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се чудите защо титлата "професор" в България не означава абсолютно нищо...

3

Анонимен

преди 2 месеца

За вас още първото пришествие не е дошло. Откъде се набълбукахме с безброй подобни професори бе ?

2

Въпросче

преди 2 месеца

а защо Рекорда от 2000-ната няма да се Промени, защо 25 години Глобал Топло, няма Промени в Температурата, че дори Рекорда от 2000-та да не могат да Бият или на Измамата Краката са Къси, но Откраднатите от Брюксел 13 Трилиона Евро 13 000 000 000 000 евро - броите ли Нулите за Борба с Измамата Глобал Топло, са в Джобчетата на Точните БогоИзбрани!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя пиян ли е? Или авторът на статията? Или и двамата?