15

Анонимен

преди 1 месец

И това е винаги само от падащи отломки от унищожени дронове. Какво ли ще е, ако цял дрон улучи целта?

14

бай Гоце

преди 1 месец

да де, ама с такива безсмислени обстрели укрите само дават достатъчни поводи на руските бойци да изпробват освен Циркони, касетъчни Искандери, и др. подобни изделия, също и свръх-тежките си ФАБ-и (от 5000 нагоре). А също и разни иновативни техники за прослушване и най-вече за ефектно поразяване (едновременно оттук, оттам, отпред/отзад и отсрани, отгоре и от ниско), а защо не и чрез уменията и фокусите на наследниците на славните украински партизани...

13

Детската болница

преди 1 месец

е същотот като Буча - укропостановка преди срещата на НАТО за съчувствие и дрънчене на още средства. А тука омразните американофилчета лъжат та мажат безмозъчно - по команда.

12

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 месец

да де, ама единственият резултат от такива забежки ще е, че руската армия ще засили ударите си върху военната техника и инфраструктура, и най-вече върху концентрирането на укронацистити и наемническата им cгaн, и така вместо броячът да се върти с по 2 хилки на ден, вече ще е с няколко пъти повече...

11

ТОЕСТ

преди 1 месец

Атаката по урките е отговор на тероризъм. Явно отговорите трябва да продължат и по радата им и като им идват западни гости!

10

Крундел

преди 1 месец

каквото повикало, такова се обадило - всички подстанции трябва редовно да се бомбят, за да може и руските промити мозъци да усетят поне едно от "удоволствията" на войната, само удари по инфраструктурата, а от там и по логистиката ще разковат снабдяването на розовата армия, което и без това е 5 за 4.

9

Иво

преди 1 месец

Украйнците с обикновени дронове им подпалиха половината рафинерии, а какво остава да им разрешат да ги блъскат с ракети. Рафинерийте и петролните бази са най-незащитените обекти. Концентрирани удари с огромно количество ракети и дронове ще унищожи напълно повечето руски рафинерии и петролни складове. Което ще създаде колапс на руската икономика, ще ги принуди да изнасят повече непреработен нефт в нарушение на договорените квоти на ОПЕК+, и ще натисне силно цените на нефта на долу.

8

Анонимен

преди 1 месец

Путин е дърт психопат и бункерски глупав страхлив плъх. Копйките, които го подкрепят същите болни мозъци.

7

Анонимен

преди 1 месец

До 8. Избитите в Донбас деца броиш ли ги за украински?

6

Анонимен

преди 1 месец

Мислят си, че няма да има възмездие за избитите Украински деца ли? Много грешат!

5

Никола Стефанов

преди 1 месец

Четох оригиналните руски съобщения, гледах видеата, никъде не видях нещо, което да оправдава думата "масирани". Между другото, правилната дума е "масивни" - днесаджийските списатели определено трябва да отидат да изкарат един курс по българска граматика, а не да разчитат на Google Translate.

4

Анонимен

преди 1 месец

До Сър ПичукТи може да го казваш с ирония, но в кремлин доста го мислят наистина. За тях мЯсото никога не е било важно. Бабушки ешо: нарожают!

3

Спирането е трудно..

преди 1 месец

Започването на тази война очевидно е най-голямата политическа грешка на Русия за последното десетилетие.Щетите й ще се чувстват по едно поколение след завършването й.

2

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Горките ***. Сега пак ще си го изкарат по Киев с ракети по някоя детска болница.

1

Сър Пичук

преди 1 месец

Лоши украинци.Вместо да бият детски болници те унищожават горивата за военните машини