408

Глок

преди 1 месец

Истината е,че руснаците са безбожници!!!Някой да е чул извинение за Катин и Грозни,за милионите убити хора от Голодомора,за Сирия и Грузия,за Молдова,за българите които празселва в Казахстан??? Не,болшевиките никога не отговарят за престъпленията си!Империя на злото!

407

Анонимен

преди 1 месец

А децата в Севастопол? А, укри?

406

Деца в болница бомбе

преди 1 месец

Истина е! Да деца в болницата са загинали! Деца на родители от НАТОвски държави, Деца по на 33-в христовата възраст. Едно изкривено детско креватче не показаха. Едно бинтовано дете на дадоха. Или как дете плачейки за мама държи празна бутилка и наместо вода произнася думата Водка. Болница без детски креватчета , и граки мечета плчю;ени и влакчета дървени. . . къде сте сега. . . мили малки деца. Едни други деца ви прогониха барабер с играчките ви и в стаите садъци с бомби поставиха. А?А?А?А?

405

Анонимен

преди 1 месец

Сценаристите в Бутча бяха къде йъде по добри от сегашниоте мързеливци. Тогава да непочинали бяха натикани в черни найлонки и невнимателни камермани допуснаха да видим как от чрните чували се показват ръце молещи минаващите за огунче че им изгаснала цигарата. Даже чували бяха подередни шплаирно при посещениетео на Лайнярова, която от своя страна слизайки по стълбите на Кметството се пипаше по пръстите със ЗеленатаТения, и хилейки се му пускаше бедра за огрев, че зима идеше

404

Фашисти

преди 1 месец

Сами си изстреляха ракетата по детската болница и сега пушилка до небето.Пък и какво съвпадение - точно за срещата на върха.Ученика не пада по-долу от учителя си - пример Двете кули в NY

403

и нищо

преди 1 месец

Американците бомбардираха Белград, избиха над милион араби , уркритата избиха хяляди енически руснаци в източна Украйна....И нищо.

402

Гошо

преди 1 месец

Грешка! Ден на траур след атаката на украинска ПВО ракета в детска болница в Киев.

401

Наблюдател,

преди 1 месец

вземи се стегни! Така наречената Европа първо не е континент, а придатък към такъв. Замисли се и къде другаде има толкова нещастно малки държавици накуп. Още сме на племенна основа. Съюз създали - смешки. Не се понасят един с друг. Понеже някой спомена ООН - няма такова нещо като обединени нации, тук от 3000 години писана история се водят само войни. Американците не признаха резолюцията на вашето ООН за Ирак и изпепелиха страната - сега очакваш РФ да се съобрази с тези ли???

400

NEW Z Fашизъм

преди 1 месец

Хитлер доволно потрива ръце от отвъдното, виждайки какъв достоен наследник има в кремълския бункер.

399

Анонимен

преди 1 месец

Какво реват, нали им се плаща да воюват с Русия. А впрочем България вече им е дала пари като за една детска болница.

398

Анонимен

преди 1 месец

Какъв траур бе? Нали украинците си взеха Крим обратно?!?!?!

397

Анонимен

преди 1 месец

Гледам опорките в коментарите продължават, били фабрики за оръжие, складове за муниции, нямало загинали, била украинска ракета, била инсценировка, били НАТО.Смешни рашки.

396

Анонимен

преди 1 месец

дори хитлер нее атакувал децка болница в бяла държавая путин дълбар дъното

395

Анонимен

преди 1 месец

До Не мога да повярвамссср какво деуго да построий освен барака ))) айде сега бягай си в ромското гето москва и цанувай гол путин

394

Наблюдател

преди 1 месец

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ, Украйна и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за първобитното блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.

393

Събудете се

преди 1 месец

В България умират повече хора в за ден в пътно транспортни произшествия и криминални престъпления, за които никой не обявява ден за траур. Загрижили се за някакви неясно точно какви три жертви в държава с нелегитимно правителство, която провокира война с население 10 пъти по-голямо от българското.

392

Не мога да повярвам

преди 1 месец

Ако тази барака на снимката е най-голямата детска болница в 45 милионна държава , то тази държава трябва да бъде заличена и разпусната. Само автомобилите на украинските дезертьори по Черноморието са стотици пъти по-скъпи от бараката на снимката.

391

NEW Z Fашизъм

преди 1 месец

По време на втората световна война от страна на СССР са загинали 1 380 000 украинци. Русия начело с Путин и неговата имперска, братоубийствена война , поруга смисъла на тяхната гибел и отврати целия свят от себе си !!! Думата рашизъм стана на практика синоним на фашизъм !!!

390

FMC

преди 1 месец

Траур в Киев? А какво ли биха казали роднините на стотиците хиляди загинали, за които не е обявен траур? И кой точно е починал в Киев? Доколкото разбрах, деца ен са загинали в болницата. Да не би да са някакви натовци, дето тия дни ще се удавят във водоеми?

389

Хюго Бос до 357

преди 1 месец

Ами като се държиш като палестинските оркоси, получаваш същото каквото и те- бой и бой. Кой ги кара да правят оръжеен склад на гърба на болницата? нарочно, да бъде ударен и после да пискат, че са жертви.