14

Анонимен

преди 1 месец

Доган, сори*

13

Анонимен

преди 1 месец

до 13, не са убивали и българи в Батак, нито в Стара Загора, това е "руска провокация" на Путин да ни настрои срещу турците и помаците, ти вярваш ли си в това, което пишеш, събитията в момента показват това, турците на Доган срещу еничарите на пеевски, които са гласували за правителството на ГЕРБ и щяха да изключват хората на Чакъров, вече започна покаянието пред Ердоган, а къде е цонев, дето се поведе по акъла на осъдения за корупция пеевски

12

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ и ПП-ДБ са готови, "в името на България"

11

баба мара

преди 1 месец

етн партия попаднала в нс с гласовете на чужди граждани от турция няма работав политиката за съжаление тази икон групировка е във властта от създаването ите раздават порциите кадри на дпс са в горите фонд земеделие където са европаритеще останем без вода от тази сеч

10

Доган Саколят

преди 1 месец

Аз защо бех паборник срещу Тодар Живков и взривявах влакове пълни с майки и деца, българи, не турци... за да връяам сега мандати празни след като ДПС трябша да управлява България? Кво ви каза, Палковника? Дайте цялата власт на ДПС! Ето, това! Ашколсун, Палковник, аферим, евалла, шта напраа паша на сссанджак!;)))

9

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Сега ще видим реално г-н Магнитски кои партии държи в подчинение.

8

Партийния Дом

преди 1 месец

Содом и Гомор

7

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги подкрепят само ПП и част от Величие. Борисов иска избори. Само ПП не пожелаха анти Гербдпс правителство, Величие ще искат да са в парламента по-дълго. Атанасов и Дсб също може да клекнат, като имаме предвид как се молеше на Герб в миналия парламент за ротацията и сега даде заявка за какво да и техническо правителство. Демократите не веднъж са седели в скута на Пеевски.

6

Бай Тошо беше

преди 1 месец

Хомосексуалист направи нъзродителен процес защото турци е баха жена му и дъщеря му групово им го подаваха в хралупите червени.

5

Ердоган

преди 1 месец

Некви дерибеи било имало в България

4

Ердоган

преди 1 месец

Звъннах на Доган и му казах Уважаеми почетен Прецедателю чух че в България целото ДПС ядете сфинско и сфиня ви била прецедател вие с Аллах ли се еб анате?!! и Доган ми отговори няма такова нещо заклеваме се в Аллах да ни накаже ако лъжеме.Това интриганти ги говорят тия неща.

3

9

преди 1 месец

Бай Тошо ще се обърне в гроба.

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Не мисля,че Българите се интересуваме от сбирките на някакви османски ч..и..Ф..у..т..и..,каквито са турците и п..о..м..а..ц..и..т..е. Да си хващат талигите и към Испания,от която нахлуха някога.А от Испания към Индия през Египет.

1

Анонимен

преди 1 месец

ДПС е тумор