17

Цццц

преди 1 месец

А Франция с два автогола и една дузпа за цял турнир красиво ли играят, а? За мача с Португалия да не говорим - и двата отбора се пазеха 120 минути при резултат 0-0. И двата отбора не искаха да продължат.

16

Доичланд

преди 1 месец

Испанска смрад се носи над Германия!.. Време й е, да се отмирише

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Мачът Испания - Франция предстои,само че на политическата сцена. Каталуния и Страната на Баските са територии и в двете държави,а тяхната независимост ще доведе до малки арабски държавици ,смучещи и от двете. И внимание със сефарадските евреи от Франция,че са тръгнали към България.

14

Напред Петли

преди 1 месец

Хайде, Килиан. До сливиците!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Испански ***, не загрозявате повече Евро'24. Идете си в мир и покой.

12

До Най-грозната игра

преди 1 месец

Хахах а играта на Франция е толкова "красива" и с много голове. хаха. Късметлии са, че са на тук. Турция повече заслужаваше от Франция.

11

Тики Така

преди 1 месец

Тики-Така...Шикики-МикикиТики Така ги чака гората.Откъде са дошли, се връщат обратно!Си стягат куфарите - да не изтърват рейса!

10

Ванга Каже

преди 1 месец

Каква ти фурия, то е като изпикано у фунияИспанци Ке одат като пияни като мушкато препикани. Понеже подло постъпиа и сега възмездие ги чака.БапЕ ке ги брули, ке ги върти на бавен огин, да им уврът празните кратуни, да не правят веке зулуми на феърплео, и с чубрика ке ги ръси отгоре БапЕ!Ке биде божията правда и справедливост да се прояви, да нагласи нечестивците. И Испанците ке си одат. Оти не е редно с измами да Играт на финало.

9

малее

преди 1 месец

Новата Франция - само двама-трима бели в целия отбор. Холандия подобна работа. Като цяло се вижда как цяла Западна Европа си сменя цветя и расата

8

ла фурия

преди 1 месец

От полуфиналистите Испания играят най-добре и най-много заслужават финал. Франция пълни със звезди, а нямат един гол отбелязан в редовното време. А този, дето мрънка за дузпата, нали знае, че ако гледаха ВАР положението и щяха да свирят засада 10 секунди по-рано.

7

Струва ми се.

преди 1 месец

французите ще са първият отбор стигнал до финал с един отбелязан гол в редовното време ,защото и тази среща ми намирисва на 0:0.

6

Анонимен

преди 1 месец

Африканция

5

Великошаячена правда

преди 1 месец

Испанците незаслужено отидоха, след като някакъв Бритиш хомосекшуъл не отрази циганьорската ръка, която спря топката, за да не им опъне мрежата. Затова трябва, да си съберат чуковете и багажите и да се махат без излишен шум.Со кротце, со благо и со малко кьотек!

4

Солариум

преди 1 месец

Кореняк французин до кореняк французин, мила моя майно льо... Все едно сме на Копа Марокана.

3

Пената

преди 1 месец

Време е испанските миндилпета тики-така да си ходят.

2

ззззз

преди 1 месец

то на снимката като че ли само номер 22 изглежда като французин , другите са внос от африка май

1

Прилича на

преди 1 месец

Българския национален отбор