143

Анонимен

преди 1 месец

Пуснете си телевизора и ще видите колко предатели има в България.

142

Анонимен

преди 1 месец

Главанака, националния предател и чужд Лакей!

141

Анонимен

преди 1 месец

Какво се случва в Крим.

140

Анонимен

преди 1 месец

Хахах *** пак само крякат, както и за мочката де. Супер!

139

Пипо

преди 1 месец

Отиват да се поклонят, да цункат на бай Дрън опинците, да си подновят клетвата и да земат плика със заповеди за следващата година. По напетите може да поискат увелиюение на заплатите ...

138

Анонимен

преди 1 месец

Представяте ли си какво си мислят чуждите делегации като видят нашата начело с откровения *** Митьо Главата? Мама миа...

137

уточнение

преди 1 месец

До Не е ли ясно?::-Не е ясно ,драги невежний!!!Решенията на КС не действат със задна дата!!!Всичко ,което подпише Митьо Главата ще трябва да го изпълняваме!!!Ще ядем дръвцето докато не се изправим срещу разбойниците от ГЕП-ДПС-ПП-ДП-СДС и техните обръчи!!!

136

СПРАВЕДЛИВ

преди 1 месец

Счетоводителя бай Митьо Главоча ще подсмърча пред господарите от ФАЩ?Ужась.Да бяхме пратили Роайчето ,зайчето на Тиквата.И от Алианса ще научаваме с колко над 2.18% от БВП ще ни щавят и тази година алчните кравари.Страната ни стана за посмешище.България вече не е суверенна държава , а краварска колония управлявана от чужди прислужници като Митьо ,Шишо ,Тиквата ,Кирчу и Асенка.Пфу ,продажници.

135

Анонимен

преди 1 месец

Вън НАТО и ОТАНовци от България! Задействайте процедурата.

134

Анонимен

преди 1 месец

От морално етична гледна точка всички решения на Зглобката са неморални и неетични.

133

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Пенсионер: Ако Конституционният съд отмени поправките на конституцията, сътвотени от сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС, ще излезе, че Главчев е избран незаконно, и тогава, каквото и да подпише Главчев във Вашингтон, ще е без значение.

132

Пенсионер

преди 1 месец

Главчев кой му даде мандат и в качеството си на какъв преговаря с живота и сдравето на децата и внуците ни в kpaвария Този служебен мъpcoл Hито е Главнокомандващ нито има правомощия да представлява България във военнен аспект.

131

Анонимен

преди 1 месец

ДА ЖИВЕЕ НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ!

130

Gennnadis Lyzzimahon

преди 1 месец

ВИЕТНАМ Е ЕДИНСТВЕНААТА ДЪРЖАВА НА ПЛАНЕТАТА -- ПОБЕДИЛА 4 ИМПЕРИИ ЗА 35 ГОДИНИ !!....ПОБЕДИХА ЯПОНИЯ 1945 год. с помощ от САЩ , ПОБЕДИХА ФРАНЦИЯ 1945-65 г., ПОБЕДИХА САЩ - 1955-1976 год. с ГОЛЯМА ПОМОЩ от СССР , И ДВА ПЪТИ НАБИХА ВЪВ ВОЙНА и КИТАЙ СЛЕД смъртта на МАО през ноември 1976 год. = 1977/78, и 1978/79 год. !!......ПОКЛОН !!

129

Анонимен

преди 1 месец

Има ли разлика ?В Укрия не дават да има избори /щото се знае резултатът/ , същото е и ФЪФ Бг , и тук няма референдуми поради същата причина ...

128

Анонимен

преди 1 месец

Не настоявам Главчев да се върне в Бг , видяхме че е мноО добър , нека да си го вземат там , у щатите !

127

абе

преди 1 месец

Замислих се колко военни победи има НАТО за 75 години? Някой може ли да каже? Говорим за НАТО, а не за САЩ или коалиции от "желаещи".

126

Анонимен

преди 1 месец

Ако започнат да мобилизират...знам как трябва да постъпя. Няма да им хареса.

125

уха

преди 1 месец

Добре ,че е Главчев. Че инак НАТО ще падне. Тая глава го крепи. Преди да стане преседатель на НС имаше един Барни Ръбъл на такава смужба. Същият мозък имаше като Главчев. За бъдещият конституционен съдия Деси Атанасова същите суперлативи. Като слушка и чистачката от Доростол става за КС. Башка ЦЦ-ва(не ЦЦ-ов). Глава*ак до глава*ака при баце - става дума за тия дето слага отпред стадото.

124

Анонимен

преди 1 месец

Ако наистина има Демокрация в страната ни трябваше най-напред да се проведе референдум за отношенията на народа към Украйна а не някой си Главчев за когото Никой не е гласувал мажоритарно за разлика от президента да решава от името на народа а всеки знае че решението му се диктуват от любимата му партия партията на Боко пожарникаря и тея с чувалите с пари пачките вилите в чужбина блей народе всяко стадо си заслужава гегата