18

баба мара

преди 2 месеца

ами нали затова се натискат за политиката герб и дпс какво са икон бан-ди

17

Стоян 79

преди 2 месеца

Добре че ни каза , ние не знаехме ,

16

Поли

преди 2 месеца

Когато си казал А ще кажеш Б,В и т.н.Превърнахте държавата в помийна яма подлудихте хората Ясно ли ти е! с вашите интриги

15

Анонимен

преди 2 месеца

Велев е едно *** ДС ченге, сега се представя за някакъв свързан с бизнеса. Що за наглост?!? Кремълски отпадъчен елемент.

14

Кондьо

преди 2 месеца

Големите бизнесмени,политици ,са големите крадци на България! Това Велев го премълчава!

13

Валери

преди 2 месеца

Какъв Шенген,какви глупости ! Държавата е пропита от корупция и то най-вече от управляващите.Тука трябва тотална блокада на държавата за месеци ,докато не се отървем от Мафията.После може да говорим за Шенген Евро и т. н.Политици в затвора трябва да видим !

12

Анонимен

преди 2 месеца

Те нашите се занимават само с ружи, крипто, исторически паркове, КТБ и другото е субсидии от бюджета. Толкоз. Това е всичката икономика.

11

Fena

преди 2 месеца

Изключително верни неща се казаха. Жалко, че 60% от т.нар. "Българи" не ги проумяват и не избират тези, които могат да ги водят. След време тук ще е само пустиня с пенсионери, полицаи, военни и държавни служители. Мони Паси ще плаче, а Боко ще се чуди на кого да подарява кученца.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Французите се страхуват от десните, а българите се страхуват от левите. Лявата вълна от Британия и Франция иде.

9

Анонимен

преди 2 месеца

До 90 година всички са ходили до външната тоалетна. Колкото знаехме ние как се прави частен бизнес, толкова и те. Ама се назначиха за милионери и за 35 години не научиха нищо, защото приеха, че ставало от само себе си, защото при тях така стана - ето ти тоя куфар с пари и тоя завод и готово. Да, ама не.

8

Ха,ха до 5

преди 2 месеца

Гешев каза,че Борисов е изнасял чували с пари чрез авиоотряда.Защо не е в софийския?

7

Гост

преди 2 месеца

Падна му бойковото чадърче и взе да плаче. Когато имаше големия гръб, така си виреше носа,че му стигаше до челото. Горкият.

6

До 5

преди 2 месеца

Като са откраднали "много" милиарди,защото Прокуратурата на ГЕРБ и Пеевски не ги подгони?

5

Айде,айде

преди 2 месеца

Бизнесмените ни не са на по-високо ниво от политиците.Велев да каже за откраднатите 150млн.от ТНТМ,с които му тръгна бизнеса

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите политици и икономисти помислиха, че могат вечно да крадат, както през 90-те, и да не правят нищо и всичко да върви на самотек. Отдадоха се на ядене, пиене и разврат и така и не можаха да излязат от тоя филм. Само трябвало да чакат и Русия щяла да дойде да ги спаси. Реалността е по-сурова.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата и Домуза - крадци на милиарди от бюджета.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ми на вас нали политиците ви продаваха предприятия за една стотинка след като сте ги източили и окрали.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Бизнесмен е човек с труд и коректност да е успял .както се приема по света. Такива хора не се впускат в незаконни и схеми на застраховане ,акции , наркотици . Те не са бизнесмени а крадци