11

В Гърция

преди 2 месеца

от границата до Игуменица има към 50 тунела, някои по 2-3км, други над пропасти по 200-300м. Минавал съм 3-4 пъти. И винаги тунелите работят в двете посоки. Срам ме е че съм българин.

10

На три буустера

преди 2 месеца

А трябваше на 1.07 да са отоворени за движение всички тунели, тц тц тц, поредното безвремие...

9

Lina

преди 2 месеца

С тези тунели боцан си осигури и децата и внуците и правнуците. Никога няма да са отворени.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Обикновено се ремонтира 1 от тунелите, но в момента са 2. Това продължава непрекъснато - никога няма да видим всички тръби да са отворени! Наистина си е страшничко да се движиш двупосочно по тях.

7

камйоните ги

преди 2 месеца

отбиват . тоя се е промъкнал и боом . лошо .

6

Праматарски

преди 2 месеца

Ако некой може да ми обясни защо ремонтират сравнително здрави участъци от магистралата, а тези които са плачевно състояние, не ги поглеждат въобще. Второ, кога ще сложат нормална сигнализация , а не знаци полузабрадени с чер полускъсна найлон, и завъртени в произволна посока. Нека всички които гласуват за тиквата и другите да се осеферят.

5

заспал е на волана

преди 2 месеца

или се е самоубил . има много тука . в колчетата и в камьйона .

4

Бойко Патладжана

преди 2 месеца

С тези тунели бая братиньовци съм охранил, а те пък мен.

3

Самотек навсякъде

преди 2 месеца

4 мижави тунела нямат и по 1 км ги правим десетилетия. Всъщност, в повечето време не се и работи. Затварят едната тръба и започват да извиват ръцете на държавата за пари. Междувременно сума ти и народ си отиде при инциденти. Най-нелепото беше с лампата, която премаза жена. На територията вече е опасно да се живее. Такава безстопанственост, такова безхаберие навсякъде, че трябва да си благодарен всеки ден, че оставаш още ден жив.

2

Пешо

преди 2 месеца

Лично ми се случи да видя на двупосочен път тип магистрала с мантинела по средата, движението от двете посоки да е отбито в един тунел без да се сложат колчета и да видя как колата, която се движи във лявата лента изведнъж да се озове челно срещу камион. Изграждането и ремонтите по българските пътища са уникални по своя вид. Нито в Европа нито в САЩ съм виждал такъв ремонт.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ги сложи тия колчета у тунела - преби се човека :)))