94

Български офицер

преди 2 месеца

До Евроатлатизма Не се бой , първи тебе ще обесим Рубладжийска родлого .....!!!

93

Антикомунист

преди 2 месеца

Коментар 96 Писането с главни букви е доказателство за безсилието ти да предоставиш смислен аргумент за простотиите , които си написал!! Ниебразован жа..лък сополанко с руско неосъзнато самосъзнание!!!!

92

Евроатлатизма

преди 2 месеца

Трябва да спре да съществува.ТОВА Е ЕДНА НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА СЪЗДАДЕНА ДА ИЗБИВА ЧОВЕЧЕСТВОТО ПЪК ВИЕ СИ ПЛЮЙТЕ ПУТИН,ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИЗМИРАТ ХОРА ОТ БУСТЕРИ!!!ЗАПАДА Е ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА И ЕВРЕЙСКА СХЕМА!!!

91

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

индийският премиер Нарендра Моди каза, че ще обсъди пълния набор от двустранни въпроси със своя приятел президент Владимир Путин по време на двудневно посещение в Русия. Освен енергетиката, сигурността, търговията, инвестициите, здравеопазването, образованието, културата, туризма и международния обмен, конфликтът в Украйна също е в дневния ред на 22-рата среща на върха Индия-Русия.

90

До.92

преди 2 месеца

Имаш да кажеш украинския

89

ВънСатаНАТОотРодинат

преди 2 месеца

Русия трябва спешно и наложително да въоръжи англо- краварските врагове с ракети и дронове,и инструктори,за да атакуват всякакви англо- краварски обекти по света Народната мъдрост гласи:"Враговете на моя враг са мои приятели".

88

Анонимен

преди 2 месеца

До марчелаЗащо Руският народ тъне в мизерия-защо живеят в саморазрушаващи се дървени къщи от 30г на миналия век, в разпадащи се комуналки- отвори брошурите на Пяторачка, Глобус- цени като тук-заплати и пенсии 200лв/400лв мин и средна заплата 360лв мин и средна 1680лв- следват данъци, ипотечен заем 18%- така да си докараш народа че единственият изход да е месомелачката заедно с убийци и крадци от затворите- това е погром на Велика Русия- дажеГорбачов избяга от Русия- върнаха го умрял- защо....

87

марчела

преди 2 месеца

За Русия! Вл.Вл. Путин най-после ликвидирай наркоманска ,фашистка Бандеровска Окраина,заедно с наркомана Зеленски.Окраина е Руска Земя! Русия и Руската Армия/ПЕРВАЯ/ трябва да заличи Окраина до последния окраинец-така каза Зеленски.Въпрос:Защо Олена Зеленска си е купила БУГАТИ за милиони долари???

86

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Нато са богоизбрани. Русия са бедни. Нека се бият бедните. Пак ще карат Ладите след 5 години.

85

Я па я..!

преди 2 месеца

Това са космическите въздушни сили На Русия.Путин дали си дава сметка къде се натика ?

84

ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА

преди 2 месеца

НОЩЕМ СЪМ ЕДИН, ДЕНЕМ СЪМ ДРУГА! НОЩЕМ ЮЛИЯН НА КОПЕЙКОВА ЗАПЛАТА КЪМ РЕЖИМА НА ТЪПУТИНИТЕ ПИШЕМ ГЛЮПОСТИ В ЗАХЛАС! НО ДЕНЕМ СЪМ МАГИСТРАЛНАТА ЖРИЦАТА НА ЛЮБОВТА ЮЛИЯНА ГОТОВА ДА ЗАДОВОЛИ НУЖДИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СЪС СВОЯ МНОГО ЛАКОМ ПУТИН

83

ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА

преди 2 месеца

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ГОЛЯМО НЕБЕТО , ЧЕ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ БАЛОНИ ДА СПРАТ КАКВОТО И ДА БИЛО :D ТОВА ПРЕДИ 50 ГОДИНИ МОЖЕ И ДА Е ИМАЛО НЯКАКЪВ ЕФЕКТ НО СЕГА Е С ПОЧТИ 0 ЕФЕКТ!! ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ИЗМИСЛИЦИ СЕ ПУБЛИКУВАТ В ПОЛЗА НА ПРОПАДНАЛАТА ТЕРОРУСКА С ЦЕЛ НЯКОЙ ДА СЕ УПЛАШИ И ДА СЕ ПРИДАВА ВАЖНОСТ НА ТЕРОРУСКАТА

82

Анонимен

преди 2 месеца

Снощи депутатът от Радата Мосийчук съобщи, че Русия продължава да прибягва към мощни удари по Киев и Киевска област. В град Васильков например, са загинали много военни, защото руски ракети са поразили Щаба на ПВО на Киев и Киевска област. В самия Киев, руските ракети са ударили разположението на КБ "Луч" и завода "Артьом".

81

Юлиян до 88

преди 2 месеца

Не обичам наглостта на управляващите в ЕС и НАТО.Провъзгласили са се сами за"богоизбрани"и "перманентно имащи право" да решават всичко вместо"другите"."Единствено и само те"!Само че,"корабът" им вече"трещи" по шевовете и се разпада.Никой,никога,освен БОГ, не е управлявал и притежавал тоя свят и няма да го управлява.

80

Днес бг

преди 2 месеца

Ще ти блокират мозъка КАТИЛА, дет го нямаш. Поздрави на Люляка и жена ти Розинка Костова от дома за умствено изостанали хора.

79

Днес бг

преди 2 месеца

КАТИЛА, ти си 48 годишен 103 килограма толуп с 3 години стаж , като охранител. Това е!

78

Днес бг

преди 2 месеца

КАТИЛА, как е чаавето от Розинка Костова? То ку -ку ли е?

77

Анонимен

преди 2 месеца

Който не си ляга до късно е червен и утре не е на работа! Отивам да лягам, че тана късно.

76

До 97

преди 2 месеца

Куку

75

До.94

преди 2 месеца

Пий си хапчетата,че ти се приведат разни твои герои