80

Анонимен

преди 2 месеца

До Т.Петков Какво щеше да е? Това е едно от най-безсмислените творения на българина. Докато обикновените българи събираха лихвоточки по 20 години за панелка, безхаберните БКП лидери наликваха бетон на баира за тоя дето дууха.

79

Т.Петков

преди 2 месеца

А какво ли щеше да е ако не беше руина. Това е едно от най-великите творения на Българина.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Под Бузлуджа има бункер за 300 човека.

77

Анонимен

преди 2 месеца

тия крякащи смърт на комунизма да си видят управника от банкя - второ поколение комунист възпитаник на милиционерското висше училище напуснал работа за да не си даде партийната книжка и после да се плюнчат колкото си искат - или пасито дето е синче на лявата ръка на бай тодор исак паси - който 1993 година казва че не се отказва от идеите си и се пенсионира в знак на протест срещу зякона панев-за декомунизация-

76

См1рт На Комунизма

преди 2 месеца

Взрив на всички окупаторски паметници!

75

Монархофашист

преди 2 месеца

Който не даде пари и не работи с така нареченият доброволен Труд за комунистически паметник са го обявявали на фашист и са го пращали в Белене ку р вите от ДС

74

THOR

преди 2 месеца

87 Руската из мет Граф Игнатиев е виновен за Смърта на Васил Левски дори и турците не са виновни нито пък български предатели като вас комунистите.Това да си комунист означава да мразиш българския народ затова См1рт на всички комунисти и техните паметници!

73

ТHOR

преди 2 месеца

Всичко Комунистическо да гори!!!!

72

Анонимен

преди 2 месеца

никак не е случайно че участника в правителствената съдебно-следствена комисия, която издава смъртната присъда над Васил Левски е избран за депутатза депутат в "Учредително събрание" и член на "Държавен съвет и Върховния съд на княжество България- у нас хаджипенчовци валяло- нищо ново под слънцето- дали служиш на султана или на краваршингтон няма значение

71

star trek

преди 2 месеца

Летящата чиния е като US Enterprise след тежка битка с ромуланската империя.

70

далновиден Българин

преди 2 месеца

Последният комунист на планетата Земя ще е българин и ше се самоубие на Бузлуджа - горе на звездата.

69

MOЧА Е ЗА СКРАП

преди 2 месеца

НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕН. СКОРО ОТИВА ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ В НАДИН

68

Бузлуджа е на БСП

преди 2 месеца

Корнела е горе на тоалетните, прибира по 50 стотинки и си финансира партийката. От години е хванала масрафа и не пуща далаверата, гaдната ***. И държи бабичките и внуците им с часове наред, за да им се допикae на завалийките. Продава им бира на промоция, по 1.20лв бутилка Пиринско. И после само ги цоца - 2000 човека, по 3 пъти до тоалетната на опашка - 6 хиляди лева за един ден. Това ако не е далавера, кое е? А канализация на Бузлуджа няма.

67

Потентен Русофил

преди 2 месеца

Джо Байдън и рептилите от САЩ имат бункер под Бузлуджа и Царичина. Прибират се вътре и пръскат българите с кемтрейлс, за да не разберат, че Земята е плоска. Всичко ми е ясно. Киро Брейка слушам, той ми обяснява нещата от живота.

66

предложение

преди 2 месеца

бсп да сложи каса а нинова касиерка да къса билетчета . така ше напълнят партийната каса ,,,,,,, може би

65

Долу има изненади

преди 2 месеца

Под монумента има бункер, както имаше под мавзолея на Георги Димитров. Долу още има злато. Малцина знаят тази тайна.

64

под секрет

преди 2 месеца

Под монумента има бункер с много злато от бай тошево време. Бункера не е пробит. Още се опитват да му намерят входа. Много хора се пробваха последните 30 години. Идваха англичани с високи технологии. Откриха кухини с размерите на пещерата Леденика долу.

63

Там има много злато.

преди 2 месеца

Под Бузлуджа има бункер. До него се слиза с два 85 метрови асансьора, единия е товарен и издържа до 2 тона. Вътре има електричество от автономен ВЕЦ, захранван с подземни води. Бункера е предвиден за 300 човека от елита на комунистическата власт. Долу има адски много злато. Тонове.

62

Вече има и слухове

преди 2 месеца

В района вече се разнасят слухове, че като изчезне човек, значи е избран за бункера под Бузлуджа. Няма да ви разказвам повече, но си направете една справка и сами вижте колко народ е изчезнал от региона последните 50 години - и все млади, хубави хора. Сякаш Господ си избира най-доброто и го взима.

61

ВХОДА НА БУНКЕРА

преди 2 месеца

Бункера под Бузлуджа има таен вход и той не е през звездата. Нито е през НЛО-то. Входа на бункера е долу по склона. Не е обозначен, но идеята е точно такава - хората да търсят бункера през монумента, а входа не подсказва с нищо, че е вход. Само избрани могат да го намерят, чрез стара карта, която води през дълъг тунел до електризираните асансьори, които работят до ден днешен безотказно - комунистите са знаели какво и как да построят. Знайте, че този товарния асансьор още работи безотказно.