111

АНТИ

преди 1 месец

Вечната шуробаджанащина.

110

ГЕРБ МАфия

преди 1 месец

Кви конкурси? боко е уредил всички свои хора на престижни постове!

109

Мммм. Даа

преди 1 месец

Те назначават хора които са придобили право на пенсия и то отдавна, в държавни агенции демек пенсии и то като държавен служител хаааа . И после що нямало работа за младите ми направете статистика колко пенсии са нагласени на работа така е като изпълнителният директор е твой човек макар и изгонен вече направо от системата но пенсията си остава на работа щото е държавен служител и никой не може да го мръдне и с кран задникът му се е срастнал с стола ееей!

108

Серафимов

преди 1 месец

Не ставайте смешни с вашите жалки статии всички знаем че конкурсът е проформа и няма никакво значение дали има или няма всичко е нагласено това е една жалка и подла практика от много години

107

Конкурси!!!

преди 1 месец

Това е проблема че дори и да има конкурси те са нагласени за даденият човек който трябва да бъде назначен на (работа) въпросите за конкурса му се предоставят месеци преди това, а самият конкурс се провежда от комисия пак от същите началници които го вкарват на работа. По лошото е за всички останали работещи в държавата администрация, система е че даденият човек няма и ден трудов стаж по специалността а се назначава като държавен служител с възможност Макс заплата ,не се правете на шашави знае се

106

Ъээээ

преди 1 месец

До 89. Ти имаш ли завършен трети клас? Че наистина си доста грамотен:))))).

105

007

преди 1 месец

Аз голяма разлика между комунизма и демокрацията не виждам. Да сега мога да си ги псувам без да ме е страх, че ще ме пратят в Белене и какво от това.

104

555

преди 1 месец

С или без все тая , който кажат дерибеите той ще е !

103

Анонимен

преди 1 месец

В статията пише и че "През 2022 г. държавните предприятия отчитат сериозен ръст в приходите". Когато се казва истината, да се казва цялата истина.

102

Стамболов

преди 1 месец

Корекция:Без конкурс - да се назначават на минималната работна заплата, само!!!

101

Мен

преди 1 месец

От бордовете на държавните фирми:То какво беше това Конкурс?!?Па ние сме забравиле!!!

100

Сефте

преди 1 месец

Държавата ни стана е б..си и разградения двор!!!

99

Анонимен

преди 1 месец

В статията пише , че назначенията са през 2022, т.е. по време на правителството на Кирил Петков и на служебното правителство на Радев. Когато се казва истината, да се казва цялата истина.

98

Шиши

преди 1 месец

Не разваляйте хубавият непотизъм с конкурси, не че и тях няма да уредим, но защо да натоварваме допълнително административният си капацитет?

97

Анонимен

преди 1 месец

Дали ще си на конкурсна длъжност без участие в конкурс или с имунитет, защото те грози Законът, "резултатите" са налице - властват клепто- и олигократите. Работните пчелички скоро ще са в Червената книга. Нови 45 години ли чакаме след 1989 г., та Бг да стартира наново?

96

опетков

преди 1 месец

До бачкотещ бачкер Толкова си неграмотен, че си готов за премиер от ППДБ.

95

Анонимен

преди 1 месец

Така ли ще накарате народа в Бг да ви ''ВЯРВА '' ?

94

Анонимен

преди 1 месец

Бг-''атлантици'' , та ДРЪНКАТ !

93

Анонимен

преди 1 месец

Такива ли са НОВИТЕ ''АТЛАНТИЦЕЧЕСКИ МЕТОДИ'' !

92

Анонимен

преди 1 месец

КАЛИНКИ , КАЛИНКИ , КАЛИНКИ , КАЛИНКИ...34г. , .... КА-ЛИН-КИ !България на всички последни места в ЕС , по всички показатели ... ВСЕКИ 2-ри в Бг е НЕГРАМОТЕН !