97

Анонимен

преди 2 месеца

Феодалът Ивелин с крепостните селяни ще се поучи от божието наказание, което го сполетя. Бог го наказа с лъжливи селяни, които избягаха от господаря си, когато влязоха в Общоселското събрание. С божията воля и властта, дадена му от Господ, ще успее. Защото феодалът трябва да води армията от селяни, всякакви подлеци, неуважаващи бога, правят казни и преврати зад гърба му.

96

Анонимен

преди 2 месеца

ето и тетята дето води четята. на славуца труженичката. очаквайте още изненади.

95

Lilow

преди 2 месеца

Ти какъв б****** си . Сега с новите телефони Марков може да почне като Волен да си прави битки в тик ток ....

94

Катя

преди 2 месеца

И като живее отдавна в паралелна реалност вие кво правите в неговата партия бе мошеници?! Тия които гласуват за какви са бе?! При всички случаи не са нормални .Българите са на дъното,и причината е долната пропагандата на която наивниците вярват Разрешихте да в изпият нозъка

93

Тая пепрруда

преди 2 месеца

А тая тая ш.нда знае ли сега в мвваомента точно в коя партия членува? Щото тая пеперуда не помни на колко партийни цветчета е кацнала.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Продажни хора сте! Партията още не е влязла в Парламента, а вие ги плюете все едно са виновни за всички кражби, злоупотреби и афери през последните 20 години. Как не ви е срам? Аз не знам Величие какво ще направи, но е редно да им се даде шанс. Или пак си искате някой да ви нахлузи хомота на главата като Тиквон?

91

Ъхъ !

преди 2 месеца

" Ники иска да пътува" , а тая е " Вики иска да е фактор в коя да е партия ". Това телефонен измамник има повече достойнство и полза в сравнение с тази политическа ***. Кой я избира ????

90

Хех

преди 2 месеца

Гледам някои хора обиждат на образование .То пък щото Борисов ,Пеевски ,Костадинов ,който има диплома за археолог .Те тези всичките са със супер - дупер голямото образование и голям словесен изказ! Те ви крадат и унищожават , но големия измамник и лошия е Ивелин Михайлов .Де го чукаш -де се пука !

89

Съвета

преди 2 месеца

Интересно каква се явява тази политическа метреса , нестинарка, пеперуда , прелита от партия в партия и винаги я цитират сякаш е Клеопатра. Аман от *** политически номерца ! Ай сиктир , м а , въшло ! Бегай да сереш про полковника !

88

Анонимен

преди 2 месеца

Тая обиколи всички партии. На това му се казва политическа курба.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Тва беше с партия Двуличие на генерала подполковник и фалиралия пишман,,инвеститор,, Две супер дупер хипер ,,успешни,, същества .

86

Анонимен

преди 2 месеца

3 дни ура после тихо)))

85

да

преди 2 месеца

Това на всички нормални хора е ясно. Не знам откъде се пръкнаха 100 000 "умници", които да ги подкрепят!? Твърдеше, че привлякъл инвестиции за около 500 милиона, а няма 600 000 за данъци и всичките му фирми са все на загуба! Селски тарикат мошеник. Нали казва, че е завършил и с 3,75 висше, като се има предвид нивото и на висшето което е завършил.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Викито да каже как се правят политически патерици по поръчка. То не беше Марешки то не беше Възраждане то не беше Величие.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Ивелин Михайлов и идеите му са били яхнати от двама натрапници, които са решили да го използват - подполковтик Марков и Виктория Василева.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Викиту си изпълни задачите, вече е готова за конституционния съд, или посланник някъде.

81

Хахаха

преди 2 месеца

Патологичната лъжкиня Виктория Василева, видяхме стъкления "хамбар", където уж били заключвани част от членовете на партия Величие, където има 3 прозореца без ключалки и помещението се намира на паргера, където просто можеш да си отвориш прждореца и да излезеш!

80

Мдааа

преди 2 месеца

Да смени 3 партии и все да не може да си намери място е сигнал към самата Виктория Василева, че с нея нещо не е наред.

79

Болезнената реалност

преди 2 месеца

...е, че това е последната "врътка" на Виктория Василева

78

Анонимен

преди 2 месеца

Тази нелицеприятна била за идеята алчна лъжкиня